fbpx

Cicâldău: „Toți jucătorii de la noi sunt responsabili, nu ieșim în oraș”

Oltenii se luptă pe toate planurile – și cu echipele din Liga 1 și cu Covid-19!

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 la Botoșani, golurile fiind marcate de Alexandru Cicâldău și Gustavo, ambele din penalty. Este a 6-a victorie la rand pentru știință care se distanțează în clasament și speră să câștige tot până la final.

Alexandru Cicâldău, autorul primului gol al meciului a vorbit despre situația actuala din Liga 1 și finalul campionatului:

“O victorie foarte importană și foarte grea. E prima dată când câștigăm aici și suntem fericiți. Ne bucurăm în seara asta de victorie, și de mâine ne gândim la următorul meci. Toți jucătorii de la noi sunt responsabili, nu ieșim de loc în oraș. Mai avem două săptămâni, apoi sperăm să plecăm fericiți în vacanță. Dacă domnul Rădoi consideră că pot face față la echipa națională, eu mă bucur.”

Ajuns la 23 de ani, Alexandru Cicâldău își poate adaugă al 2-lea titlu în palmares după ce în sezonul 2016-2017 reușea să câștige alaturi de Viitorul Constanta. A evoluat în 38 de partide în toate competițiile în acest sezon și a reușit să înscrie 15 goluri.

Și Alexandru Mateiu a vorbit la finalul partidei: “6 ani am avut viață grea la Botoșani. Ne bucurăm că am spart gheața și am adus victoria când aveam mai mare nevoie. Presiunea suporterilor există, dar e frumoasă. E prima dată când trăiesc un astfel de moment, aș vrea că an de an să se întâmple așa. Mă gândesc acum doar la Astra, să scoatem cele trei puncte.”

În 3 minute poți să vezi și: Scăparăți ieftin, moldovenilor!

Botoșani-Craiova: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Sosia lui Ibrahimovic, la Craiova din sezonul viitor!

Ivan Martic și-a găsit echipă! Fundașul le-a luat ochii italianilor!

Ofertă pentru Diego Fabbrini înainte de Botoșani-Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Eduard Olteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0