fbpx

Rotaru, un nou tun în mercato! Cele 4 echipe care se bat pentru Cicaldau!

Performanțele naționalei lui Mirel Rădoi pot avea efectul mult așteptat de patronul Craiovei. După Mitriță, e rândul lui Cicaldau.

Sunt șanse reale ca Alex Cicaldau să nu mai ajungă în cantonamentul alb-albaștrilor din Austria, ci în Primera Division ori Ligue 1. Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio susține că Alexandru Cicaldau este cel mai curtat jucător al naționalei U21. Standard Liege, Lille, Lyon și Sevilla sunt cluburile care pregătesc oferte pentru decarul oltenilor.

Cicaldau este singurul reprezentant al Universității Craiova în reprezentantiva U21 a României. Nu este un produs al Academiei clubului oltean, ci a fost cumpărat de la Viitorul cu un milion de euro. A fost cea mai însemnată investiție făcută de Craiova, ce ar putea să-și arate roadele după un sezon.

Un semnal că echipa s-ar putea despărți de Cicâldău după un singur an îl dă și campania de achiziții a clubului oltean. Craiova e setată pe achiziționarea de mijlocași, după albanezul Qaka, presa centrală a devoalat și intereseul oltenilor pentru Ivanov, de la Mediaș.  

În 3 minute poți să citești și: Craiova lui Papură va juca împotriva lui Michael Essien!

 Tactica oltenilor: vor campionatul cu jucători de play-out!

 Oltenii vor să-l deturneze pe mijlocașul francez!

Jucătorii Craiovei, oficial spectatori pe Oblemenco!

Mititelu vs Nețoiu, de la anul în C!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0