Cifrele mutării lui Screciu la Genk! Cum se împart banii!

2 milioane de euro au fost direcționați din Belgia spre capitala Olteniei în contul lui Vladimir Screciu, tânărul format la Academia Universității Craiova!

 

Managerul Centrului de copii și juniori al Universității Craiova, Silviu Bogdan, ajunge, după transferul lui Vladimir Screciu la Racing Genk, pe locul doi după Gheorghe Hagi în topul celor mai prolifici conducători de Academii din România.

 

25% este comisionul lui Silviu Bogdan pentru transferurile jucătorilor crescuți de Academia grupării oltene. Cum mijlocasul la inchidere a fost vândut cu 2 milioane de euro, în contul managerului de la Centru vor intra 500.000 de euro. Potrivit contractului, în cazul unei revânzări a lui Screciu, de către Genk, Craiova mai primește 500.000 euro, indiferent de suma de vânzare, din care Silviu Bogdan mai are 125.000.

Astfel, în primă instanță, Universitatea Craiova se alege cu 1,5 milioane de euro.

 

Pentru Screciu transferul la Genk este prima mare lovitură financiară din carieră. Puștiul de 18 ani, născut la Corabia, va avea un salariu anual de 150.000 euro, care poate urca la 200.000 euro în funcție de bonusuri.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *