12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Cîmpanu, Baiaram și Markovic l-au făcut pe Bratu să-și ceară iertare: „Îmi cer eu scuze public față de domnul respectiv și de soția dânsului

Selecționerul naționalei de tineret a României a reacționat după ce comportamentul elevilor săi, la întoarcerea în țară, a fost făcut public. Markovic, Baiaram și Cîmpanu au deranjat un bărbat care se afla în același avion cu ei, iar Florin Bratu s-a văzut nevoit să-și ceară scuze public în urma episodului neplăcut. Totuși, antrenorul spune că situația nu a fost atât de gravă cum a fost prezentată și că jucătorii au fost și provocați.

Am vorbit cu Baiaram, cu Cîmpanu, mi-au spus că s-a exagerat puțin. Au fost mici probleme. Sunt niște adolescenți, care se mai tachinează în glumă. Nu e bine ce-au făcut, sunt într-un spațiu public, reprezintă naționala României. Însă echipa venise după 3 ore și jumătate de zbor de la Malaga la Viena, 6 ore și jumătate de stat în tranzit. După, încă o oră de zbor. Situația aceasta pandemică… există nervozitate, vrei să ajungi acasă după 10 de zile de cantonament. Plus că suntem destul de sensibili în această perioadă. Ei nu au dreptul să reacționeze, îmi cer eu scuze public față de domnul respectiv și de soția dânsului. O să încercăm să-i dezvoltăm în continuare pe acești jucători. Suntem tot timpul expuși, și în autocare, și în avioane, și la antrenamente. Trebuie să avem o conduită foarte bună. Cred că au înțeles. Vom încerca să prevenim aceste lucruri pe viitor. Încerc să-l înțeleg pe domnul respectiv, dar și noi muncim, și noi suntem supuși greșelii. A fost și din partea lui o mică șicană, care a deranjat, nu trebuia să le dea peste nas. A spus «Poate mai bateți și voi pe cineva»”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

Markovic, Baiaram și Cîmpanu sunt toți jucătorii Craiovei și deja au experiență în Liga 1, chiar dacă nu au depășit vârsta de 21 de ani. Aceștia sunt fotbaliști cu personalitate, care au demonstrat că au suficient talent încât să facă diferența pentru clubul la care evoluează, dar și sub tricolor.

foto: gsp.ro

Baiaram, Cîmpanu și Markovic, în mijlocul unui scandal la naționala U21

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,155FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles