Cine arbitrează Craiova – CFR! Cu el la centru, ardelenii au trei victorii în acest sezon!

CCA a stabilit brigada de arbitrii pentru meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj! Delegarea nu sună prea bine pentru olteni!

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va fi arbitrată de Marius Avram. Pentru olteni, partida de sâmbătă este una extrem de importantă, iar lupta la titlu poate fi influențată de rezultatul meciului.

Centralul Marius Avram din București va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleț, din București și Vladimir Urzică, din Piatra Neamț. Rezerva de arbitru va fi Iulian Dima, din București. Observator pentru arbitraj a fost desemnat Ioan Onicaș, din Zalău.

Craiova nu are rezultate prea bune cu Avram la centru!

Universitatea Craiova nu are tocmai cele mai bune rezultate cu arbitrul bucureștean la centru. De la revenirea în prima ligă, cu Avram arbitru, Știința a bifat 4 victorii, 5 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri, ceea ce nu este tocmai ceva îmbucurător pentru formația din Bănie. CFR Cluj are 15 victorii, 11 rezultat de egalitate și 8 înfrângeri.

În acest sezon, Avram a mai arbitrat o singură dată Craiova, în victoria 3-2 cu Sepsi, în timp ce ardelenii au fost arbitrați de trei ori, în această ediție de campionat, iar în fiecare dintre partide, CFR a câștigat.

Citește și: Renato Kelic: „Dacă o să câștigăm cu CFR, avem șanse la titlu” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *