fbpx

Cine este primarul Craiovei? O fi Olguța sau chiar Mititelu

Cu un vox scurt, duminical, încercarăm și noi să aflăm cine e primarul Craiovei! Putem spune că i-am cam pus în dificultate pe olteni cu această întrebare, ținând cont de răspunsurile pe care le-am primit!

Mihail Genoiu se străduiește din răsputeri să încapă în poze și, mai mult, să dea bine în ele. Am căutat să aflăm dacă dau roade eforturile făcute de primarul Craiovei. Se pare că, al nostru primar, nu prea e cunoscut de cetățenii lui. O fi din cauza muncii depuse pentru Craiova sau pur și simplu, craiovenii nu știu cine le e primar?

O fi Olguța sau “Mihai” primar al Craiovei?

Mihail Genoiu devenea în iunie anul trecut primarul Craiovei cu 19.798 de voturi. Mulțumită și faptului că din cele 254.714 persoane cu drept de vot s-au prezentat la urne 47.495.

De atunci, Genoiu caută să devină popular. E ghiduș cu elevii care-i cereau în iarnă închiderea școlilor din cauza zăpezii, considerând că „demersul este simpatic”. Își schimbă des poza de profil la facebook, e în mijlocul evenimentelor. Fie că e vorba de deszăpezirea eșuată, ori de gazonul sărit de pe Oblemenco. Nu are un obiectiv concret al mandatului de conducător al orașului – cum a fost stadionul Olguței, dar e des pe cameră, să dea bine.

Cât de bine dă, căutarăm și noi să alfăm cu un vox scurt, duminical. Îi tulburarăm pe câțiva olteni, cu întrebarea: Cine e primarul Craiovei? Răspunsurile, dintre cele mai diverse!

Citește și https://bit.ly/2IWU1qI

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0