fbpx

Știm cine nu va antrena FCU Craiova: lista neagră a lui Mititelu!

Adrian Mititelu a stabilit criteriul principal după care va alege următorul antrenor al alb-albaștrilor!

După ce au aflat că Nicolo Napoli a fost demis, suporterii au început să propună antrenori pentru FCU Craiova, pe rețelele de socializare. Unul dintre numele ce au ajuns și la urechile lui Mititelu a fost cel al lui Gigi Mulțescu. Patronul alb-albaștrilor a avut o reacție acidă când a venit vorba despre varianta ca „Smurdul” să preia baca FCU și a spus că un tehnician ce a lucrat la echipa lui Rotaru nu are ce să caute la clubul lui.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Astfel, mulți antrenori ies direct din vederile lui Mititelu pentru o eventuală colaborare: Mogoșanu, Naicu, Balint, Stângă. Lincar, Jerry Gane, Sârțu, Săndoi, Mulțescu, Mangia, Papură, Pițurcă, Bergodi sunt pe lista neagră a conducerii FCU. Marți dimineața, oltenii au anunțat că DAN VASILICA este norul antrenor principal. În principiu, acesta va sta pe banca formației din Bănie până în iarnă.

Pe lângă cei ce au stat pe banca tehnica a echipei lui Mihai Rotaru, Mititelu mai are și alți antrenori pe care nu-i va căuta, în ciuda propunerilor făcute de suporteri. Mai mulți fani ai FCU au răspuns la întrebarea: „Pe cine vrei antrenor?” și i-au numit pe Edi Iordănescu și Dragoș Bon. Fiul fostului selecționer este un apropiat al lui Rotaru și are șanse extrem de mici să ajungă angajatul lui Mititelu, în timp ce Bon este secundul lui Bergodi, în prima Ligă. Gică Craioveanu este un alt tehnician ce nu a pregătit formația patronată de Rotaru, dar acesta este în război cu Peluza Sud 97, care nu l-ar accepta.

Gică Hagi îi laudă perla lui Rotaru: „E cel mai bun din campionatul intern”

E oficial: FCU Craiova are antrenor! Cu Dan Vasilică #înaintespreliga1


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0