8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Cine preia Universitatea Craiova. Rotaru are 5 antrenori pe listă!

Care dintre cei 5 antrenori ar fi mai potrivit pentru banca Universității Craiova?

Universitatea craiova e cu ochii pe mai mulți antrenori, după ce Reghecampf a plecat la mai bine. Mihai Rotaru are mai multe variante, dar dintre acestea 5 ar părea cele mai probabile. Care dintre variantele de tehnicieni ar fi cea mai potrivită?

Universitatea, cu ochii pe antrenori

Oltenii au rămas iar fără antrenor. De această dată nu a mai fost vorba despre o demisie ci o despărțire. Reghecamf a primit ofertă mai bună și a plecat. Tehnicianul avea 3 victorii în 4 meciuri, pe banca oltenilor.

Daniel Isăilă

Una dintre variantele care s-au vehiculat în ultimul timp a fost Daniel Isăilă. Mihai Rotaru ar fi negociat cu tehnicianul, dar cele două părți n-au căzut la un acord. Numitorul comun n-a existat, iar finanțatorul oltenilor trebuie să mai caute.

Eugen Neagoe

Pentru mulți, Neagoe pare varianta cea mai bună. Tehnicianul cunoaște lotul, fiind la cârma echipei înainte de venirea lui Reghe. Felul în care Geană a plecat de la echipă, demis de Rotaru pentru a-l aduce pe Reghecampf, i-a lăsat, cu siguranță, un gust amar lui Neagoe. Șansele să revină sunt mici.

Emil Săndoi

Oltean convins, Săndoi ar putea fi o variantă pentru Mihai Rotaru. În trecut au mai fost zvonuri conform cărora, tehnicianul ar fi fost la un pas să ia echipa. La U21, Săndoi n-a făcut performață. Antrenorul a mers destul de bine pe banca celor de la Chindia.

Joao Janeiro

După aventura foarte scurtă la FCU Craiova, antrenorul portughez e liber de contract. Dar fiind faptul că Rotaru s-a mai uitat și cu alte ocazii în curtea vecinului Mititelu, n-ar fi exclus ca finanțatorul de la CSU să vină cu o ofertă pentru tehnicianul din Lisabona.

Papură

Nu în ultimul rând, antrenorul all time preferat de Rotaru, Papură. Tehnicianul a fost lângă echipă în multe momente delicate. Într-adevăr, Papură a fost mereu un blan B, în sensul că a stat pe bancă până la venirea unui antrenor cu greutate, ca Reghecampf.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles