38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Cine sunt primii artiști confirmați de pe scena UNTOLD 2018

Pe pagina oficială de Facebook a Untold a fost făcută deja publică lista cu primii artiști confirmați pe scena festivalului de anul acesta

Organizatorii Festivalului Untold 2018 au anunțat primii artiști care vor concerta la Cluj, între 2 și 5 august. Printre artiștii de anul acesta de la UNTOLD se numără și The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Alesso sau Dimitri Vegas& Like Mike. Festivaul va avea loc între 2 și 4 august la Cluj.

Iată cât costă biletele, dar și abonamentele VIP la acest festival

Primele bilete pentru cele patru zile de festival costă 549 lei plus taxe, în timp ce abonamentele VIP costă 1100 de lei plus taxe. Deci, cine vrea să meargă la Untold, ar fi bine să-și cumpere bilete de pe acum, până nu se termină. Cea de-a 4-a ediție a festivalului va avea loc între 2-5 august 2018, la Cluj Napoca.

„Cea de-a patra ediție a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Urmărim să mărim capacitatea prin creșterea scenelor secundare și prin aducerea mai multor artiști live, pentru ca să vină cât mai mulți fani alături de noi. Anul viitor ne propunem să creștem și numărul de artiști prezenți în cadrul festivalului, de la 220 câți au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preț special, de 400 de lei, în condițiile în care prețul final al unui abonament urmează să ajungă la 650 de lei”, a declarat Bogdan Buta, managerul general al festivalului Untold 2018.

Ediția de anul trecut, adică cea de-a 3-a, a adus pe scena de la Cluj arttiști faimoși precum dj-ul Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Ellie Goulding, și mulți alții.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles