fbpx

Cine va marca primul gol în noua stagiune pentru U Craiova!

U Craiova suferă în atac! Până acum, oltenii nu au reușit să înscrie nici în SuperCupă, dar nici în prima etapă a Ligii 1!

Meciul cu Sepsi este aproape, iar U Craiova are nevoie de puncte. Oltenilor le-a lipsit golul, dar partida de la Sf. Gheorghe le oferă alb-albaștrilor oportunitatea de a sparge gheața în noua stagiune.

Fără Gustavo și Băluță, ofensiva Universității pare mai săracă, dar totuși fotbaliști precum Burlacu, Glavina, Mitriță sau Bărbuț pot face diferența în orice moment. Craiova și Sepsi s-au mai întâlnit de patru ori, în două rânduri în Cupa României și de două ori în Liga 1. De fiecare dată, formația din Bănie a ieșit victorioasă.

Marcatorii Științei din cele patru dueluri au fost: Gustavo cu două goluri, Băluță, Mitriță, Burlacu, Bancu și Ivan, fiecare cu câte un gol. Dintre cei șase, doar trei se mai află în lotul Craiovei.

Există și posibilitatea ca băieții lui Mangia să nu înscrie, dar este nevoie de răbdare. Antrenorul italian vrea să ia lucrurile pas cu pas și nu vorbește despre obiective pe termen lung, așa că motive de îngrijorare nu ar fi, deocamdată.
Dacă Universitatea Craiova reușește să marcheze, care crezi că o să fie omul de gol din trupa lui Mangia? Comentăm împreună pe Facebook!

Citește și: Ruta Craiova – București în ultimii 22 de ani! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0