Ciolos, anulat la Craiova!

Platforma România 100, prea mică pentru orgoliul lui Săuleanu?

 

Mult pregătita vizită de lucru a lui Dacian Ciolos a fost anulată. S-a emis un comunicat de presă din partea Platformei în care se explică faptul că din motive obiective Cioloș nu mai ajunge la Craiova, dar sursele noastre ne indică altceva. Cum că motivele au fost mai mult subiective.

 

Încă de dimineață a început să circule zvonul prin cafenele politice ale Craiovei că, de fapt, șeful Baroului de avocați al Doljului, Lucian Săuleanu, i-a încurcat planurile lui Ciolos. Cunoscutul avocat fiind, se pare, chiar propunerea pentru primăria Craiova a partidului care va rezulta din mișcarea România 100.

 

Neînțelegerile s-ar fi ivit în momentul în care au apărut cheltuielile pentru vizita lui Cioloș: mai exact închirierea unei săli de conferință la Ramada pentru 3000 lei, din care Lucian Săuleanu achitase deja prin virament suma de 1000 lei. Au mai rămas astfel de plătit la hotelul lui Radu Berceanu 2000 de lei de către apropiații lui Cioloș. Diferența însă se pare că ar fi fost preluată de omul de afaceri Horațiu Buzatu, cunoscut susținător al mișcării haștag și totodată al platformei lui Ciolos. Moment în care orgoliul lui Săuleanu ar fi răbufnit, în sensul că el și-ar fi dorit să fie vioara întâi al evenimentului din Craiova. Iar asta în ciuda faptului că Horațiu Buzatu este socotit chiar mentorul politic al lui Săuleanu, urmând să-l sprijine pentru candidatura la primărie din partea unei largi coaliții de dreapta.

 

Discuțiile între staff-ul lui Ciolos și Săuleanu, iar de partea cealaltă Horațiu Buzatu au degenerat și s-au încins așa tare încât Cioloș a hotărât să nu mai vină la Craiova. Așa încât, Horațiu Buzatu, ca maestru de ceremonii în sala Ramada, împreună cu oamenii de afaceri s-a mutat într-un cadru oareșcum mai intim, la Le Baron, unde a făcut cinste.

 

Contactați de 3minute.net, cei doi vectori electorali ai lui Cioloș au făcut declarații fără prea multă culoare despre cele zvonite. Horațiu Buzatu: „Am auzit că circulă niște povești în oraș, ce m-a amuzat cel mai tare din zvonistrică e că aș fi fugit cu banii lui Cioloș de la Ramada. Cum ar veni aș fi fugit cu diferența pe care trebuia să o achit eu, dar nu-i problemă, sunt tăbăcit”. De partea cealaltă, Lucian Săuleanu a fost mult mai sec: „Eu trebuia să fiu doar moderator al acestei întâlniri, ca reprezentant al comunității locale din Craiova, nu altceva. Dar cred că m-ați sunat din alte motive”. Și a închis telefonul.

 

(C.C., B.B.)

 

Sursa foto: digi24.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *