fbpx
7.8 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Cioloș vrea să colaboreze cu influencerii pentru a convinge oamenii să se vaccineze

„Politicul nu are, din păcate, credibilitate, şi statul în general şi-a pierdut mult din credibilitate”

Dacian Cioloş, premierul desemnat, doreşte să implice influencerii în campania de vaccinare anti-covid. Acesta a explicat că politicul nu mai are credibilitate în rândul cetăţenilor. Liderul a amintit faptul că Vlad Voiculescu vorbea de un proiect pe care îl avea de la începutul anului, cu privire la campania de vaccinare, „cu argumente din partea oamenilor cu competenţe în acest domeniu”.

Cioloș își dorește și utilizarea certificatului verde pentru toate categoriile profesionale, inclusiv pentru mediul privat: „Susţinem o măsură care a fost aplicată cu succes în multe state membre UE încă din vară şi vedem rezultatele astăzi, chiar dacă gradul de răspândire al virusului e mare, numărul de morţi e mult, mult mai mic decât în România. Pare să fi fost o măsură eficientă care dă rezultate. (…) Vrem să aplicăm această măsură pentru acele categorii profesionale care intră în contact cu populaţia într-un fel sau altul. De aceea am propus această măsură şi pentru sectorul public, şi pentru sectorul privat. E vorba aici de sănătatea oamenilor”, a explicat Dacian Cioloş.

Întrebat care ar fi soluţia pentru impulsionarea vaccinării, Dacian Cioloş a răspuns: „Aţi văzut şi măsuri de încurajare a vaccinării, de implicare a unor influenceri care ies din zona politicului pentru că am văzut politicul nu are, din păcate, credibilitate, şi statul în general şi-a pierdut mult din credibilitate. Vlad Voiculescu vorbea de un proiect pe care îl avea de la începutul anului de a lansa o adevărată campanie pentru susţinerea vaccinării, cu argumente care să vină din partea oamenilor cu competenţe în acest domeniu”, potrivit adevarul.ro.

Covid-19. Tragedie la Urgențe Craiova! Două paciente au murit în izolator

Covid-19. Doliu printre magistrații gorjeni! Virusul a răpus o judecătoare

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles