13.4 C
Craiova
miercuri, octombrie 4, 2023

Circulația rutieră este închisă pe Transalpina până la sfârșitul acestei luni

Circulația rutieră este închisă pe Transalpina pentru toate categoriile de autovehicule! Poliția Vâlcea atrage atenția asupra faptului că circulația pe Transalpina nu este deschisă!

După ce autoritățile gorjene au transmis mai multe avertismente, Poliția Vâlcea atrage atenția că șoseaua Transalpina este închisă pentru toate categoriile de autovehicule. Polițiștii din Voineasa au lăsat 15 șoferi fără permise de conducere pentru că ar fi încercat să meargă pe Transalpina, în ciuda avertismentelor poliției.

Transalpina, închisă până la finalul acestei luni

„Atragem atenția că, circulația rutieră pe Transalpina, DN67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, km. 34 +500m. – km 59+800m. este temporar închisă pentru toate categoriile de autovehicule. În perioada 30 aprilie – 01 mai a.c., pentru prevenirea si combaterea încălcării normei legale privind interdicţia circulaţiei temporare instituită de CNAIR-DRPD Craiova pe DN67C Transalpina, pe sectorul de drum Obârşia Lotrului – Rânca județul Gorj, polițiștii din cadrul Staţiunii Voineasa, în urma activităţilor desfășurate, au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.180 lei, fiind reţinute 15 permise de conducere și dispuse măsuri complementare de suspendare a exercitării dreptului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, anunță Poliția Vâlcea.

„Vreau să trag un semnal de alarmă: Transalpina rămâne închisă din motive ușor de înțeles. Chiar dacă drumul este la negru grație eforturilor celor de la Drumurile Naționale, există riscul căderilor de avalanșe sau pietre care pot pune în pericol viața celor care tranzitează Transalpina”, a fost mesajul prefectului de Gorj, Ciprian Florescu.

Accident mortal de muncă in Baile Olanesti https://bit.ly/2wcwY9S

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles