City Stock, rezidență de creație fotografică în Craiova

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” propune realizarea unei rezidenţe de creaţie fotografică City Stock, în Municipiul Craiova!

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” propune realizarea unei rezidenţe de creaţie fotografică City Stock, în Municipiul Craiova pentru a descoperi mediul cultural  şi realitatea socială în care cu toţii activăm, cuprinzând în imagini şi ansamblul arhitectural zonal al monumentelor de patrimoniu. Acest proiect este dedicat artiştilor fotografi din toată ţara. Vor fi selectaţi 5 artişti fotografi în urma fişelor de înscriere iar criteriile de selecţie vor avea ca suport cv-urile participanţilor şi experienţa în domeniu, urmărindu-se specificul: fotografie urbană. Pentru buna desfăşurare şi organizare a rezidenţei, fiecare participant va avea ca temă de studiu o zonă a municipiului Craiova.

Întreg Municipiul Craiova va fi împărţit în 5 zone de interes:

  1. Zona – 1 Mai, Romaneşti, Popoveni – Luncă
  2. Zona – Brazda lui Novac, Bariera Vâlcii
  3. Zona – Centru
  4. Craioviţa
  5. Siloz, Valea Roşie, Sărari

 

Perioada de trimitere a documentelor pentru înregistrare din partea participanţilor: 15 – 30 Iunie. Prin trimiterea documentelor necesare se confirmă înscrierea la rezidenţa culturală. Rezidenţa culturală City Stock se va desfăşura în perioada 9 – 13 Iulie 2018.

VIDEO! Craiova are piscină olimpică! E în Bariera Valcii! https://bit.ly/2JNuQYx

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *