37.9 C
Craiova
joi, august 18, 2022

VIDEO! Strângerea de mână a lui Ciucă, mai lungă decât finala lui Popovici la 100 de metri

„M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri”

Guvernul a aprobat luni Hotărârea prin care David Popovici va fi premiat cu 1 milion de lei net, pentru rezultatele excepționale obținute la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta.

Reforma educației, o prioritate pentru Partidul Național Liberal!

Partidul Național Liberal și-a asumat reformarea din temelii a sistemului național de învățământ, iar proiectul ”România Educată”, inițiat de Președintele Read more

gratis la IntenCity Craiova
A doua metodă de a intra gratis la IntenCity Craiova!

Avem un nou pont pentru voi, craioveni! Știm cum puteți să intrați la festivalul din Bănie fără să plătiți un Read more

Premierul României, Nicolae Ciucă, l-a primit luni la Palatul Victoria pe sportivul legitimat la CS Dinamo, dublu campion mondial la natație, în întrecerea de la Budapesta.

Premierul i-a strâns mâna tânărului înotător timp de mai multe secunde, în momentul întâlnirii. Ulterior, la poza oficială, cei doi și-au dat din nou mâna, preț de secunde bune.

Ciucă:„M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal ”

„M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu. Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul.

Comentariile au curs pe Reddit!

După ce au văzut videoclipul în care Nicolae Ciucă nu-i mai dădea drumul lui David Popovici, oamenii n-au întârziat să reacționeze:
„Strângerea asta de mână e mai lungă decât finala lui Popovici la 100 de metri”
„Debitul verbal al domnului e direct proportional cu balansul incheieturii pe axa oy”
„Probabil are vreun consilier expert în social media care i-a spus că aia este durata optimă pentru a deveni viral”
„Adevărul e că a cam și fost interdicție la dat mâna, o bună perioadă, din cauza restricțiilor sanitare. S-o fi simțit și domnul general cu mâna nedată de atâta timp și, cum a avut prilejul, a scuturat-o cât pentru doi ani”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,817FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles