fbpx
14 C
Craiova
miercuri, octombrie 27, 2021

Clase închise, profesori infectați! Carol si Buzești trec în online

Ce se va întâmpla cu educația copiilor! Incidența este tragic de mare

De mâine, 13 octombrie, Colegiul Național Carol I și Colegiul Național Frații Buzești, ambele din Craiova, își mută activitatea în online timp de două săptămâni, a anunțat Constantin Lungulescu, prim-vicepresedinte al sindicatului Spiru Haret Dolj.

În aceeași situație este și Gradinița Tudor Vladimirescu din Bănie care a fost și ea nevoită să-i trimită pe micuți acasă. Primul liceul din Craiova a fost Voltaire, dar iată că rând pe rând toate școlile recurg la această opțiune. Ce se va întâmpla cu educația elevilor? Rămâne de văzut, autoritățile specificând că acestea își închid porțile doar două săptămâni.

Alte orașe din Oltenia, precum Drobeta Turnu-Severin, au acționat imediat și au mutat cursurile în format online atunci când nici măcar nu atinseseră 10/1000, spre deosebire de Bănie care se apropie de 12/1000, iar autoritățile nu aplică prea multe măsuri.

La nivelul județului incidența a explodat. Astfel că, Malu Mare și Almăj au trecut lejer de 15/1000, 22 de localități au trecut de pragul de 6/1000, șase dintre acestea depășind 11/1000. Cu toate acestea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu a impus carantinarea zonelor ce pot reprezenta un pericol.

Nu s-a adus degeaba morga mobilă la Spitalul din Craiova! Câți morți de Covid-19 au fost în Bănie

Laurențiu Reghecampf a demarat divorțul: „Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles