Claudiu Manda îi ia locul Olguței pe lista premierilor!

Surpriză în timpul CEx: Dragnea îl aruncă pe lista scurtă a prim-miniștrilor și pe Claudiu Manda! Ce va face Olguța: îl va susține pe Claudiu la cârma guvernării sau îl vor susține amândoi pe Fifor?

 

Înainte de Comitetul Național al partidului, Olguta Vasilescu spune că nu dorește să preia funcția de prim-ministru: “Poate să fie Şerban Nicolae, poate să fie Mihai Fifor, poate să fie una dintre doamne, cu excepţia mea şi a Gabrielei Firea, care ne-am exprimat foarte clar că nu ne dorim această funcţie”.

 

Însă pe lista scurtă a lui Dragnea a apărut Claudiu Manda, președintele PSD Dolj. Este de așteptat ca Olguța Vasilescu să-l sprijine, asta dacă nu vor hotărî amândoi să-l susțină pe Mihai Fifor, fostul coleg de la Dolj.

 

Cu sau fără Claudiu Manda premier, Olguța vrea Munca!

 

Olguța Vasilescu spune că își dorește să continue la Ministerul Muncii: “Eu cred că nu va fi nicio problemă să continui pentru Ministerul Muncii, având în vedere că 25 din cele 100 de măsuri care s-au luat în 2017 s-au luat pe Ministerul Muncii. Nu este vorba doar de o decizie a mea, este vorba şi de votul colegilor, vom vedea ce se întâmplă mai departe.”

 

Președintele Iohannis nu a ascuns că nu-l dorește pe Paul Stănescu premier, lăsând să se înțeleagă că ar fi de acord mai degrabă cu a doua propunere de pe lista PSD, anume cu Mihai Fifor.

Citeste si: Voteaza-ti premierul cu buletin de oltean! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *