38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Claudiu Niculescu, antrenor în SuperLiga României!

Intrat în vacanță, Claudiu Niculescu e văzut drept soluția ideală pentru banca tehnică a unei echipe din SuperLiga României!

Liber de contract după despărțirea de Șelimbăr, Claudiu Niculescu ar putea face un salt important în SuperLiga României. Fostul jucător este propus de Ioan Andone pentru funcția de antrenor la Dinamo, echipă pe care a mai pregătit-o în trecut.

Claudiu Niculescu, din Liga 2 în Superliga României

Dinamo a reușit să treacă, în partida tur a barajului de menținere/promovare, de Csikszereda, scor 2-0. Prezent la meci, Ioan Andone, fost antrenor în Ștefan cel Mare, îl vede pe Claudiu Niculescu drept soluția salvatoare pentru banca tehnică a alb-roșiilor.

Nemulțumit de situația actuală de la fosta lui echipă, Andone consideră că la Dinamo ar trebui să fie numit un antrenor român și îl propune pe Claudiu Niculescu, fost jucător al „câinilor roșii”. Însă, totodată cere și răbdare din partea șefilor clubului, pentru că „lucrurile nu se fac peste noapte”.

Soluția ideală pentru Dinamo

Toată lumea discută despre ce se poate face ca Dinamo să facă faţă. Trebuie un antrenor și după aceea să se facă o selecţie. Și în general să aducă jucători români. Eu, dacă aş fi antrenor, aş păstra maximum cinci jucători.

În trecut, la Dinamo au reuşit foştii jucători. Cred că Claudiu Niculescu ar fi bun ca antrenor, dintre foştii jucători. Nu ar fi doar el. Dar trebuie un antrenor român care să construiască o echipă.

Poţi ajunge în play-off în doi ani, dar nu cu atât de mulţi străini. E foarte greu este să speri la play-off, pentru că este greu să aduci 15 jucători o dată. Lucrurile nu se fac peste noapte”, a declarat Ioan Andone, citat de OrangeSport.

Claudiu Niculescu a mai pregătit-o, în trecut, pe Dinamo, fiind demis în 2018 după doar două meciuri. În locul lui a fost numit Mircea Rednic, în prezent la UTA Arad.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles