21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Clujenii au fost mulțumiți după egalul din Bănie!

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar clujenii au fost mulțumiți la final!

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost unul de luptă, pe un teren greu și cu două echipe care au fost mai preocupate să nu piardă, decât să câștige. La finalul partidei, clujenii s-au arătat mulțumiți de rezultat, dar nu au fost prea încântați de starea terenului.

„Ne bucurăm că nu am pierdut. Trebuie să ne păstram primul loc. A fost un joc de luptă. Mai sunt multe tape de jucat. Campionatul o să se dispute până la ultima etapă. Gazonul a fost foarte slab. Cred că puteam să plecăm cu toate cele trei puncte, dar și un punct este bine primit”, a declarat Alex Ioniță, la finalul meciului.

Nici Ciprian Deac nu a fost prea supărat după egalul de la Craiova!

Proaspăt reîntors pe Ion Oblemenco, după ce a mai fost pe arena din Bănie cu echipa națională, Ciprian Deac s-a arătat si el mulțumit de egalul cu băieții lui Mangia, dar nu a uitat să taxeze starea terenului.

„Rezultat echitabil, chiar dacă am fost mai mult în jumătatea lor și nu au avut ocazii de gol. Știam că dacă le vom da spatii, vom avea un meci foarte greu. Ne-a ieșit jocul. Este dificil să joci pe o asemenea suprafață, dar trebuie să ne adaptam oricărui teren”, a declarat Ciprian Deac.

 

Citește și: Gardos: „Am avut nevoie de o perioadă de acomodare”

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles