Clujenii vor victoria contra alb-albaștrilor: „Am făcut cele mai bune meciuri împotriva echipelor mari”

U Craiova merge în Gruia să dea piept cu CFR Cluj, iar ardelenii au încredere că-i pot învinge pe elevii lui Mangia.

Antrenorul clujenilor, Antonio Conceicao, spune că totul stă în mâna elevilor săi, chiar dacă Universitatea Craiova traversează o perioadă foarte bună.

 „În acest moment U Craiova e echipa cu cea mai bună consistență din campionat. Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual și care traversează un moment foarte bun. Ceea ce îmi dă liniște este faptul că noi am făcut cele mai bune meciuri în acest sezon împotriva echipelor mari. Trebuie să avem o atitudine bună, competitivă și să încercăm să ne facem jocul nostru. În felul acesta putem să câștigăm”, a declarat Conceicao, la conferința de presă premergătoare meciului cu U Craiova.

Nu Craiova îl îngrijorează cel mai mult pe tehnicianul ardelenilor, ci forma echipei sale. Conceicao nu este mulțumit de inconstanța de care a dat dovadă CFR Cluj în ultima perioadă și spune că nu o să mai accepte așa ceva.

La mine nu merge cu un astfel de comportament! Echipa trebuie să fie constantă în evoluții, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeași capacitate în toate jocurile. Nu înțeleg de ce! Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament”, a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj.

Foto: monitorulcj.ro

Citește și: Suspendarea lui Burcea, desființată de Comisia de Apel!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *