21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Sud – americanii s-au chinuit cu băieții din Egipt!

După un start de foc la meciul de deschidere, a urmat partida cu numărul doi la CM 2018. De data aceasta duelul s-a dat între Egipt și Uruguay!

Partida cu numărul doi de la CM 2018 a început într-un ritm destul de bun, dar ușor, ușor, ambele echipe s-au liniștit. În minutul 23, Suarez a avut o ocazie foarte mare, dar nu a reușit să o bage în poartă, dintr-o poziție foarte bună. Sud-americanii au fost cei periculoși în prima parte, dar nu a fost destul. Egiptenii au stat foarte bine la mijlocul terenului și nu au cedat posesia ușor, plecând fulgerător pe contră. La vestiare s-a intrat cu scorul de 0-0 și cel mai probabil mulți gândeau la fel „dacă întră Salah, se schimbă jocul”.

Repriza secundă început și Salah tot pe bancă era. În minutul 50, egiptenii au fost nevoiți să facă o schimbare, dar nu a fost tocmai cea pe care o așteptau toți. Partida și-a schimbat puțin cursul. Uruguayenii au cedat terenul, iar faraonii au năvălit peste ei. Trezeguet s-a evidențiat prin jocul curajos pe care l-a practicat. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul egiptean legitimat la Kasimpasa (Turcia) a fost curajos prin acțiunile sale din banda stângă, spre deosebire de vedetele Uruguayului, Suarez și Cavani. Mijlocașul nu a fost singurul remarcat. Africanii au un lot destul de interesant, de la portar, până la atacanți. Oamenii din față au arătat că știu cu balonul și că nu au venit la CM 2018 să se facă de râs. În minutul 82, Cavani a prins un șut extraordinar, din pasa lui Suarez, dar portarul egiptenilor a avut o reacție pe măsură și a scos ace ghiulea trimisă de atacantul uruguayan. Nu a fost singura mare ocazie a reprizei secunde. În minutul 88 a venit cea mai mare oportunitate de gol. Tot Cavani a fost protagonist, dar de această dată a luat bara la țintă. Chiar dacă au scăpat de cele două ocazii ale atacantului legitimat la PSG, egiptenii au luat gol până la urmă. Gimenez a înscris pentru sud-americani în minutul 90, iar partida dintre Egipt și Uruguay s-a încheiat, scor 0-1, după 5 minute de prelungire.

Programul CM 2018 pentru vineri 15 iunie:

Grupa B: Maroc – Iran ora 18:00, la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg)
Grupa B: Portugalia – Spania ora 21:00 , la Soci (stadionul Fist)

Sursă foto: fifa.com

Citește și: Rusia – Arabia Saudită 5-0! Start de foc la Campionatul Mondial 2018!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles