Colli, încă pe bară: „A avut o problemă serioasă”

Tribunele din Bănie mai au de așteptat până să fie încântate de fotbalistul mult așteptat, Meza Colli!

Ajuns la Craiova în această vară, Meza Colli s-a accidentat încă de la primele antrenamente. Fotbalistului i s-a făcut o intrare de senzație în fotbalul românesc, pentru el garantând fotbaliști cu nume precum Adrian Mutu sau Andrei Cristea. Momentan, jucătorul adus să-l înlocuiască pe Gustavo este indisponibil, iar Devis Mangia trebuie să se descurce cu ce are. Antrenorul alb-albaștrilor a anunțat că paraguayanul va putea debuta pentru formația din Bănie, abia după pauza meciurilor naționale.

Meza Colli a avut o problemă serioasă, dar va intra după pauza meciurilor naționale. Despre Zlatinski și Rossi prefer să nu vorbesc, e mai bine să vă adresați clubului. Bic a început antrenamentele, de câteva zile. Dar trebuie să se recupereze, a suferit o operație care nu a fost deloc ușoară”, a spus Mangia.

Până acum, transferurile făcute de Universitatea în această vară s-au dovedit destul de bune. Pigliacelli, Cicâldău, Fedele și Donkor au început să-și asigure poziția de titulari în echipa lui Mangia. Dacă și Mezza Colli va confirma așteptările, mai ales după atât de multe laude, atunci poate fi una dintre cele mai reușite campanii de achiziții făcute de olteni.

Citește și: Isaac Donkor: „Nu mă așteptam la o astfel de primire din partea fanilor”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *