21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Columbia – Japonia, partida în care totul a fost posibil!

Columbia, cu starurile James Rodriguez şi Radamel Falcao a fost considerată favorită în faţa Japoniei, în primul lor meci la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, pe Mordovia Arena din Saransk, în Grupa H. Columbia ocupă locul 16 în clasamentul FIFA, în timp ce ”Samuraii albaştri” se află doar pe 61.

Partida a început extrem de promițător. Japonezii au abordat startul că mult curaj și au mers peste columbieni. În minutul 3, samuraii au primit lovitură de la 11 metri. Arbitrul a arătat punctul cu var după ce un fotbalist sud-american a fost lovit în mână la un șut pe spațiul porții. Columbia a rămas în 10 oameni, iar partida părea din ce în ce mai grea pentru Falcao și colegii săi. În ciuda dezavantajului numeric, sud-americanii au reușit să dezvolte un fotbal de calitate și să egaleze în minutul 39. Prima repriză s-a încheiat scor 1-1.

Repriza secundă a început cu sud-americanii la cârmă. În minutul 59, James Rodriguez a intrat pe teren și jocul Columbiei parcă a devenit și mai sudat. Din păcate pentru sud-americani, prospețimea din joc a dispărut pe parcursul reprizei a doua, iar japonezii au reușit să ia inițiativa și sa fie cei cu posesia. În minutul 68, Japonia a mutat și ea. A intrat Honda, una dintre vedetele echipei, dar în același timp, la Columbia a intrat Bacca. Au fost două mutări extraordinare care anunțau un joc din ce în ce mai spectaculos și de calitate. Așa a și fost. Japonia a înscris în minutul 73 și i-a forțat pe columbieni să forțeze din nou egalarea. Până la final, Columbia nu a reușit să mai egaleze, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Japonia.

Programul CM 2018 pentru marți, 19 iunie:

Polonia – Senegal, ora 18:00, grupa H.
Rusia – Egipt, ora 21:00, grupa A.

Sursă foto: fifa.com
Citește și: Cei mai valoroși 15 fotbaliști U21 din Liga 1!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles