fbpx

Soțul, șeful Poliției Caracal, iar soția, comisar sef în comuna Alexandrei

Nicolae Mirea ocupa postul de comisar sef al Poliției Caracal, fiind demis din cauza gestionării greșite a cazului Alexandrei, iar soția sa, Violeta Mirea, este șeful poliției în Dobrosloveni, comuna în care locuia fata.

Soția lui Nicolae Mirea este comisar sef în Osica de Sus și cea care are în subordine postul de poliție din Dobrosloveni, acolo unde tatăl Alexandrei Măceșanu a anunțat pentru prima dată dispariția fiicei lui.

La ora 20:30, pe 24 iulie, tatăl Alexandrei s-a dus să anunțe dispariția fetei lui, care plecase de acasă în dimineața aceleiași zile, dar i s-a spus să revină a doua zi.

Cu privire la postul ocupat de Nicolae Mirea până acum câteva zile, un coleg de armă din Oltenia a declarat, pentru Libertatea, că acesta a fost numit prin ordin politic.

Mirea, șeful Poliției din Caracal, e un mediocru numit de deputatul PSD Dan Ciocan!” spune sursa citată.

O altă sursă spune că “înainte să devină șeful Poliției Caracal, Mirea a fost șeful Poliției judiciare din Caracal. Era un tip îngrozitor, pur și simplu un polițist fără pricepere, lipsit de capacitatea de a face o cercetare ca lumea. Au existat plângeri la adresa lui, făcute de mai mulți colaboratori, dar nimeni nu s-a atins de el, că avea sprijin politic. Mirea a devenit șef printr-un concurs unde nu l-a concurat nimeni cu adevărat, de frică“.

În 3 minute poți să citești și: Craiova iese în stradă! „Puteam fi eu!”

Gheorghe Dincă rezolvă cazul cu AN din Parcul Romanescu!

 Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0