fbpx

Comisia Juridică a Parlamentului European a luat o hotărâre! România trebuie acum să facă o nouă nominalizare

Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice a Parlamentului European pentru funcţia de comisar pe Transporturi. Au fost 15 voturi împotrivă, 6 pentru şi două abţineri. În urma avizului negativ, Rovana Plumb nu mai poate fi audiată în Comisia de Transporturi. Guvernul Dăncilă trebuie să vină cu o altă propunere, susţin surse diplomatice pentru Adevărul.

Anunțul a fost făcut de europarlamentarul Siegfried Mureşan pe facebook:

„Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă acum cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European. În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abţinut 2 europarlamentari. Fără avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc“.

Comisia juridică a Parlamentului European a solicitat mai multe informaţii în scris din partea Rovanei Plumb, după ce a constat mai multe diferenţe între declaraţia de avere prezentată la Bruxelles şi declaraţiile oficiale din România. Spre exemplu, într-o declarţaie apare un credit de 800.000 de euro, pe care Rovana Pumb trebuie să-l returneze până în 2027, în altă declaraţie, nu.

Nu e singur lovitură pe care aceasta o primește!

Plumb a rămas şi fără 170.000 de euro, după ce AEP a decis ieri să nu ramburseze niciun leu din suma cheltuită de PSD în campanaia electorală pentru europarlamentare. Rovana Plumb finanţase campania cu 800.000 lei (170.000 de euro), bani pe care ar fi trebuit să-i recupereze de la stat.

În 3 minute poți să vezi și: Drumul spre Cotroceni, pavat cu semnături false! BEC face reclamație la Parchet

Botniță pentru magistrați! Interdicțiile pe care Savonea le pregătește celor care postează pe Facebook

Dăncilă, pe picior de plecare! Ce pregătește Opoziția!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0