38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Como a promovat în Serie A și transferă un fotbalist român de națională!

Șefii de la Como au pregătit un buget colosal pentru Serie A și vor să aducă în echipă un internațional român!

Como a promovat în Serie A și e gata să facă o figură importantă în prima ligă, alături de un român. Italienii vor să facă performanță folosind incluisv un tricolor. Oficialii clubului sunt pregătiți să aducă la echipă un fotbalist din naționala lui Edi Iordănescu.

Como vrea performanță în Serie A

Como 1907 a promovat în prima ligă alături de Parma lui Man și Mihăilă. Clubul din Lombardia a terminat pe locul doi în Serie B și va juca în prima ligă pentru prima dată din 2003. Peste 20 de ani au lupsit din primul eșalon.

Nou promovata îi are în acționariat pe faimoșii Thierry Henry și Cesc Fabregas. Spaniolul este chiar antrenor secund. De asemenea, fostul internațional englez Dennis Wise face parte din conducerea executivă.

Îl vor pe Radu

În Serie A, Como ar putea juca incluisv cu un fotbalist român. Potrivit presei din Italia, citată de sport.ro, portarul Ionuț Radu ar putea semna cu nou-promovata în Serie A. Românul se va despărți definitiv de Inter, club de care încă aparține. 

 Principalii investitori sunt Robert Budi Hartono și Michael Hartono. Cei doi frați, originari din Indonezia, au o avere estimată la 48 de miliarde de dolari.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles