fbpx

Complicii lui Gheorghe Dinca în crimele de la Caracal!

Drama de la Caracal a scos în evidență incompetența statului român. Dacă s-ar fi întâmplat oriunde în lumea civilizată, Alexandra ar fi fost salvată.

Guvernul României. Prin Ordonanța de Urgență nr 49/2019, transportul județean iese din sfera serviciilor comunitare și devine transport comercial. Principalii afectați au fost elevii din mediul rural, al căror transport între localitățile de reședință și orașele unde își desfășoară studiile nu mai era asigurat. Consecință: dezvoltarea transportului alternativ, inclusiv la negru, pe care-l desfășura, între alții, și Gheorghe Dinca.

Părinții copilelor. Înainte de stat, de autorități, siguranța copiilor trebuie să fie asigurată de părinții lor. Astfel, este intolerabil să lași un copil de 15 ani la „ia-mă, nene”, fără măcar o minimă asigurare înainte: care ar însemna conducerea copilului la mașina respectivă, ori trimiterea de către copil al unui SMS cu numărul mașinii, astfel încât, în cazul unei nenoriciri, precum cea petrecută la Caracal, să existe un punct de pornire al unei eventuale anchete.

Poliția Română. Academia de Poliție, principala instituție de instruire a ofițerilor, este măcinată de scandalul plagiatelor. Ori, în condițiile în care asupra profesorilor, precum și absolvenților, planează suspiciunea de furt intelectual, este greu de crezut că ultimii sunt capabili ca, odată ieșiți de pe băncile instituției, să aibă cunoștințele necesare pe care să le pună în slujba cetățeanului. Iar cazul Caracal întărește acest fapt.

În plus, există suspiciuni potrivit cărora funcțiile de conducere în Poliția Română nu sunt acordate pe criterii meritocratice, ci, mai degrabă politice. Alimentate de modus operenadi în cazul Caracal, în care, reprezentanții statului român și-au demonstrat incompetența, având nevoie de 19 ore pentru a acționa.

În plus, este inadmisibil ca un angajat al statului să-i transmită unui părinte disperat: „e plecată cu Făt-Frumos”.

Serviciul STS. În 2019, bugetul STS a fost majorat cu 69,46%  comparativ cu anul precedent, instituția primind de la contribuabili 604.149.000 lei. Iar de-a lungul timpului au cheltuit o grămadă dintre ei pentru modernizarea sistemului 112. Acesta și-a dovedit limitele prima oară în 2014, când nu a fost capabil să localizeze un avion prăbuțit în Apuseni, sătenii din zonă fiind cei care au găsit în cele din urmă epava, fără GPS, fără nimic.

La 5 ani distanță, în cazul crimelor de la Caracal, același serviciu 112 și-a dovedit iarăși incapacitatea. O variantă ar fi că polițiștii din Olt habar nu aveau să utilizeze sistemul.  

Mai mult, prin publicarea stenogramelor convorbirilor dintre Alexandra și 112, s-a relevat lipsa de umanitate a angajaților, fie operatori ai sistemului, fie polițiști. „Unde, frate, să ajungem la Caracal”, „nu ne mai ține linia ocupată” ori „măi, domnișoară, vrei să zburăm?”.

Parchetul Craiova. S-a acreditat ipoteza că Alexandra Goghez, fata decapitată în Parcul Romanescu în 2015, ar putea fi victima lui Gheorghe Dincă. La 4 ani distanță, anchetatorii nu au stabilit încă dacă a fost vorba de o crimă sau nu!!!

Luiza a dispărut acum 3 luni, cercetările nu au avansat deloc. Dacă anchetatorii ar fi rezolvat cazul Luiza, nu s-ar mai fi ajuns la cazul Alexandra.

Dacă Alexandra Măceșanu nu suna la 112, avea soarta Alexandrei Goghez ori a Luizei.

Specialiștii IML. În cazul Alexandra Goghez, fata decapitată în Parc, cum am spus mai devreme, după 4 ani, nu s-a putut stabili dacă a fost vorba de o crimă sau nu.

Rămășițele umane descoperite în curtea lui Dincă sunt „prea calcinate”, încât, până acum nimeni nu s-a pronunțat.

În 3 minute poți să citești și: Tulburarile psihice ale lui Gheorghe Dincă nu l-au împiedicat să-și schimbe permisul de conducere

 Gheorghe Dincă rezolvă cazul cu AN din Parcul Romanescu!

 Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

Criminalul de la Caracal vrea să fie eliberat! Curtea de Apel Craiova judecă contestaţia la arestarea preventivă

Polițist de la 112 către Alexandra: „Nu mai ține linia ocupată!”

 Ping-pong cu viața Alexandrei între procurori și polițiști!

Polițiștii, huiduiţi: “Asasinii, aţi ucis un copil! “

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0