fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

La 83 de ani, concediată!

Îngrijitoarea de la grădinița din Leurda, Motru, jud. Gorj a fost concediată azi, la vârsta de 83 de ani, după ce membri Inspectoratului Școlar au aflat câți ani are bătrâna.

Cazul Sofiei Chițoran a fost făcut public săptămâna trecută, atunci când aceasta a declarat că lucra de 40 de ani pe acel post și că o face pentru că îi sunt dragi copiii.

ISJ Gorj și-a schimbat conducerea de câteva zile, așa că inspectorul școlar actual nu știe motivul pentru care femeia a fost păstrată până la vârsta asta în domeniu.

Salariul pe care îl primea ca îngrijitoare la Grădiniţa cu Program Normal Leurda, din oraşul Motru era de 400 de lei pe lună, pentru 2 ore pe zi, potrvit contractului de muncă.

Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, aprecia munca bătrânei și a s-a intristat la aflarea veștii.
”Sunt total dezamăgit. Este un gest regretabil, nu mă gândeam că se poate ajunge de la un lucru atât de frumos, din care s-a dorit să se scoată în evidenţă faptul că această persoană munceşte cu mult drag pentru aceşti copii, chiar dacă indemnizaţia este de 400 şi ceva de lei. Dar văd că s-a găsit acum, dintr-odată, să se respecte întocmai legea şi în loc să fie apreciată de către cei în cauză, au găsit soluţia să o dea afară pe femeie, de a-i încheia contractual de muncă, lucru regretabil, n-am dorit aşa ceva nici măcar o secundă. (…) Este regretabil. Am crezut că este o păcăleală când am auzit, dar văd că nu este o păcăleală de 1 aprilie, este adevărat. Să înţeleg că din presă şi-au cunoscut personalul din instituţii? N-au ştiut ce personal lucrează? Nu se poate aşa ceva. Nu este moral ceea ce s-a întâmplat” și-a exprimat nemulțumirea viceprimarul municipiului Motru.

Sursa foto: jurnalulolteniei.ro

În 3 minute poți să citești și: Cât pe ce să fie violată de propriul ginere

Ascultă-l aici pe rapidistul Dragnea cum cantă imnul Craiovei la nunta Olguței

Cum beneficiezi de programele ”Rabla clasic” și ”Rabla plus”

A umplut autobuzul cu miros de dragoste!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles