27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Concurență pentru Andrea Compagno. FCSB transferă un nou atacant!

Gigi Becali pune presiune pe Andrea Compagno și anunță de transfer face la FCSB: „În iarnă îl aduc”

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani și patronul echipei FCSB, a dezvăluit planurile sale privind transferurile după remiza înregistrată în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-2. Patronul FCSB intenționează să aducă un nou atacant la echipă.

Gigi Becali: „Andrea Compagno îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant”

Andrea Compagno, în vârstă de 27 de ani, a fost introdus în joc la pauză în partida de pe Arena Națională, însă nu a reușit să înscrie. Ca urmare, Gigi Becali a luat o decizie fermă: va achiziționa un vârf în timpul ferestrei de transferuri din iarnă.

Sunt mulțumit și acum. Dacă ai cinci ocazii, înseamnă că ai jucat. Dacă adversarul n-are decât două șuturi pe poartă și marchează două goluri, sunt mulțumit. N-am cum să spun la jocul ăsta că nu sunt mulțumit. Pot să spun că vreau să câștig detașat, dar iau în calcul și ghinionul. A fost ghinion.

Alex Băluță nu se adaptează la FCSB: „Nu e din echipa asta”

E clar că ne trebuie un atacant. În iarnă o să iau un atacant. Compagno e cel mai bun, dar numai că îmi mai trebuie unul. Andrea Compagno îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant. Eu v-am spus ce vreau să fac!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

Charalambous: „Trebuie să fim mai concentrați”

FCSB a condus-o de două ori pe Arena Națională, dar meciul s-a încheiat la egalitate. La final, antrenorul roș-albaștrilor le-a reproșat elevilor săi că au avut o prestație modestă. 

„Nu a fost rezultatul pe care l-am vrut. V-am spus că va fi greu. În prima repriză, nu am fost cum trebuia. Marea problemă a fost că nu am controlat jocul. Le-am lăsat spații mari.

În repriza secundă, am încercat să reparăm greșelile, dar nu am avut control. Am avut șanse, dar când nu marchezi e posibil să încasezi. Ne-a costat cele trei puncte. Trebuie să devenim mai buni. Mă gândesc la următorul meci, care va fi în cinci zile. Trebuie să muncim și să continuăm.

„Când jocul începe, nu te gândești la adversari”

Nu e vorba doar despre doi jucători. Trebuie să fim mai concentrați. Nu am făcut un meci bun. Nu am fost suficient de buni. Trebuia să avem mai multă posesie. Va trebui să ne descurcăm mult mai bine.

Știm că nu am jucat cum ne doream. Când jocul începe, nu te gândești la adversari. Nu a fost o zi bună. Suntem oameni și facem greșeli. A fost vina tuturor. În fotbal, când nu ești într-o formă bună, nu poți câștiga. Chiricheș se recuperează, dar vom vedea cum se simte!”, a spus Charalambous la finalul meciului, potrivit digisport.ro

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles