2.6 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

Concurs între un preot român și unul ucrainean: cine bea mai mult!

Pe vreme de război, popii din România și Ucraina s-au luat la întrecere! Unul a leșinat, celălalt a câștigat!

În municipiul Vaslui, ambulanța a fost chemată să intervină pentru a ridica de pe stradă un bărbat beat criță, care a leșinat lângă mașină după mai multe păhărele de alcool. Potrivit Vremea Nouă, individul este preot și se cinstise cu un părinte din Cernăuți, Ucraina. Cei doi urmau să ajungă la Piatra Neamț, însă nu a mai fost cu putință. Probabil nemulțumit de experiența trăită pe meleagurile noastre, preotul ucrainean s-a răzgândit și vrea înapoi acasă. Ucrainenii sunt nație de campioni! După Eurovision, câștigară și concursul cleric de băut pahar după pahar cu românii, doar războiul nu-l câștigă.

Planul celor doi preoți era unul simplu. Părintele din Piatra Neamț urma să vină în Gara Vaslui și să îl preia pe omologul ucrainean. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din Vaslui. Conform sursei citate, ucraineanul venise încă de dimineața în oraș și îl așteptase, preț de câteva ore, pe celălalt preot. În cele din urmă a venit și părintele din Neamț, iar cele două fețe bisericești s-au apucat de băut alcool, în interiorul unei mașini. Și au tot băut, până când preotului român i s-a făcut rău. A coborât din mașină să vomite, dar a leșinat, se pare, din cauza băuturii și a căldurii de afară.

Martorii au chemat imediat o ambulanță și, la scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de paramedici. Aceștia i-au acordat primul ajutor românului și l-au transportat la spital, pentru că avea prea mult alcool în sânge și nu se putea face altceva. Celălalt preot, un ucrainean din Cernăuți, a încercat să le dea explicații salvatorilor, dar nu a prea reușit. Martorii povestesc că ucraineanul nu mai vrea la Vaslui și s-a decis să meagă înapoi acasă, în Cernăuți. Autoritățile au dat în cele din urmă de soția părintelui din Neamț, care este așteptată să preia mașina și să-l ia acasă pe bărbat.

Badantă româncă, condamnată după ce a înșelat cu mii de euro bătrâna pe care o îngrijea

Șpaga și corupția alungă personalul medical din România: „M-am supărat foarte tare”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles