-2 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Conflict amoros la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu! O doctoră și un infirmier ar fi protagoniștii

Relația de iubire strică ordinea din spital! Pacienții reclamă că sunt nevoiți să aștepte în ambulanță din cauza celor doi

Un nou scandal amoros zguduie Spitalul de Urgență Târgu-Jiu. O anchetă internă este în derulare la Secţia de psihiatrie după ce conducerea a primit sesizări privind o relaţie amoroasă între o doctoriţă şi un infirmier, care afectează modul de acordare a îngrijirii medicale.

Un pacient a reclamat că a aşteptat în ambulanţă aproximativ 40 de minute până când a fost primit, deoarece cei doi protagonişti ar fi avut alte probleme de rezolvat cu uşa închisă în cabinetul medicului, iar o altă sesizare se referă la efectuarea unor consultaţii medicale de către infirmierul respectiv, care nu avea calitatea şi pregătirea necesare, substituindu-se, astfel, medicului, potrivit Adevărul.

„A fost stabilită o comisie care să verifice toate aspectele semnalate la nivelul Secţiei de Psihiatrie. Ancheta este în derulare şi, la final, se va întocmi un raport. Se vor verifica pontajele ca să se stabilească dacă cei doi angajaţi au fost în acelaşi timp la serviciu, graficele de lucru şi se vor audia cele două persoane, dar şi personalul secţiei. În funcţie de ceea ce comisia va stabili în urma anchetei, se vor aplica şi sancţiuni“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, notează sursa citată.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a luat decizia de a monta camere video de supraveghere, pentru ca astfel de situaţii să fie evitate. „Va fi pusă în aplicare această măsură pentru ca situaţii de acest fel să fie evitate şi pentru a se putea verifica orice fel de incident“, a mai spus Dumitru Vienescu.

În urmă cu aproximativ trei ani, o femeie şi un bărbat, aproape dezbrăcaţi, au fost filmaţi de un angajat al spitalului în timp ce se sărutau şi se mângâiau printre gratiile care separau cele două încăperi în care se aflau. Femeia care îi filma îi încuraja chiar şi făcea glume legat de ceea ce se întâmpla.

Foto: arhiva

Razie pe străzile Olteniei! Șoferilor le place băutura

Un minor din Vâlcea a pus pe jar patru echipaje de pompieri!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles