fbpx

Cadavru găsit după 10 ani între congelator și perete la supermarket

Un bărbat care a dispărut în urmă cu aproape 10 ani, în noiembrie 2009, a fost găsit între un congelator și peretele supermarketului în care lucra.

Larry Ely Murillo-Moncada avea 25 de ani când a fost dat dispărut pe 28 noiembrie 2009, iar după aproape 10 ani, la începutul acestui an, rămășițele sale au fost găsite în spatele unui congelator, într-un supermarket din Iowa, Statele Unite ale Americii, unde acesta lucra.

Părinții bărbatului spun că în acea perioadă fiul lor se comporta irațional, cel mai probabil din cauza unor medicamente pe care le lua. Larry a fost găsit de muncitorii care veniseră să scoată bunurile rămase în clădire, supermarketul fiind închis de aproape 3 ani.

Potrivit People, anchetatorii au clasat cazul drept o moarte accidentală. După investigații a reieșit că cel mai probabil victima s-a urcat pe congelator și a căzut în mod accidental între acesta și perete, rămânând blocat. Locul unde se afla congelatorul era frecventat în aceea perioadă de angajați, care își petreceau pauzele neoficiale acolo.

Poliția consideră că zgomotul produs de congelatoare ar fi fost atât de puternic încât nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor, iar locul era oricum unul mai ascuns.

În 3 minute poți să citești și: Surse din anchetă: Gheorghe Dinca ar avea 20 de victime!

112! Vreau să trăiesc! Încă un eșec STS!

Ecaterina Andronescu, demisă de prim-ministrul Viorica Dăncilă

FOTO: Polițiștii din Olt au cerut ajutorul interlopilor!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0