-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Cosmin Vasile: ,,Am votat pentru a fi în continuare județul numărul 1 în atragerea de fonduri europene”

Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj a mers la vot!

Cosmin Vasile a votat la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 398, amenajată în incita Școlii gimnaziale Preajba.

,,Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean, Cosmin Vasile, a precizat că, la alegerile locale, și-a exprimat opțiunea pentru formula care poate garanta și în viitor dezvoltarea comunităților doljene, finalizând investițiile majore aflate în derulare și inițiind altele noi.

„Am votat cu încredere și optimism, am votat pentru a fi în continuare județul numărul 1 în atragerea de fonduri europene. Am votat pentru continuarea proiectelor de dezvoltare, dar și pentru noi proiecte, noi orizonturi, noi investiții pentru comunitățile locale din județul Dolj. Am votat, iar de mâine ne apucăm de treabă!“, a declarat Cosmin Vasile. Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 398, amenajată în incita Școlii gimnaziale Preajba”, conform unui comunicat al biroului de presa PSD Dolj.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles