fbpx

Cosmin Vasile: ,,Am votat pentru a fi în continuare județul numărul 1 în atragerea de fonduri europene”

Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj a mers la vot!

Cosmin Vasile a votat la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 398, amenajată în incita Școlii gimnaziale Preajba.

,,Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean, Cosmin Vasile, a precizat că, la alegerile locale, și-a exprimat opțiunea pentru formula care poate garanta și în viitor dezvoltarea comunităților doljene, finalizând investițiile majore aflate în derulare și inițiind altele noi.

„Am votat cu încredere și optimism, am votat pentru a fi în continuare județul numărul 1 în atragerea de fonduri europene. Am votat pentru continuarea proiectelor de dezvoltare, dar și pentru noi proiecte, noi orizonturi, noi investiții pentru comunitățile locale din județul Dolj. Am votat, iar de mâine ne apucăm de treabă!“, a declarat Cosmin Vasile. Candidatul alianței electorale PSD+ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 398, amenajată în incita Școlii gimnaziale Preajba”, conform unui comunicat al biroului de presa PSD Dolj.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0