fbpx

Scandalul dintre primar şi contabilă continuă!

După ce a fost acuzat de agresiune, de către contabila primăriei, primarul comunei Albeni, din Gorj, Ionuț Stan cere să i se facă un test poligraf pentru a dovedi că nu este responsabil de acuzațiile care i se aduc. Acesta vrea ca şi contabila să facă acelaşi test.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

„Îmi voi demonstra nevinovăţia la testul poligraf. Am cerut în declaraţie să fie efectuat acest test. Au fost audiaţi angajaţii. Până atunci este cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Am cerut la prima declaraţie să fiu testat cu detectorul de minciuni şi să fie testată şi dumneaei. De o jumătate de an stă în medical şi nu vrea să întocmească situaţiile financiare. Ea, împreună cu un alt angajat, mă jignesc şi încearcă să mă provoace. A fost un joc al dumnealor, a fost planificat să sune la 112 şi să mintă cu neruşinare că am dat în dumneaei. Niciodată nu am atins pe nimeni în viaţa mea!” a declarat primarul comunei Albeni pentru Mediafax.

Există deja o anchetă deschisă de Poliția județului Gorj în acest caz. „La sediul Primăriei Albeni a avut loc un conflict între primarul comunei Albeni şi contabilă. Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor, la 112. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Conform Mediafax incidentul a avut loc în primărie, pe 23 ianuarie şi a fost filmat de un alt angajat.

Text redactat de Cristina Pleșoianu

Te poate interesa și: Trei morți pe strada Drumul Apelor! Ce a produs tragedia!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0