fbpx

Adio, gunoaie împrăștiate! Au venit containerele îngropate!

A început montarea primelor containere îngropate din Craiova! Craiovenii vor scăpa de mirosul gunoaielor din fața blocurilor!

A inceput montarea containerelor ingropate, in mai multe cartiere, cum ar fi Brazda lui Novac, 1 Mai si Craiovita Noua. In 2012, impreuna cu Ion Prioteasa, am facut o vizita la Slatina, am vazut sistemul si am decis ca masterplanul judetean de deseuri trebuie modificat astfel incat sa beneficieze si Craiova de acest sistem. Dupa ani de licitatii, contestatii, judecati in instanta, in sfarsit a inceput sa se materializeze proiectul nostru… Dispar mirosurile neplacute din cartiere, dispare privelistea dezolanta a containerelor de gunoi la suprafata! Craiova merita sa se dezvolte si sa fie un oras frumos si curat!”, a transmis Lia Olguta Vasilescu.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent la inaugurarea primelor astfel de containere, în cartierul 1 Mai.

Iată că suntem la prima instalație de acest fel. Cu siguranță că în perioada următoare o să vedem și altele. Prin acest program încercăm să aducem un grad de civilizație. O să vedem și mașinile care au fost achiziționate în acest proiect. 15 utilaje speciale care ridică aceste containere, le ridică, le spală”, a spus Ion Prioteasa.

În 3 minute poți să vezi și: Locul unde a început istoria Științei prinde iar viață!

Craiova devine pentru 3 zile Capitala Artei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0