fbpx

Grupul Control RAT Craiova îți salvează banii de Aurel și brigada lui!

Transportul în comun este la mare căutare în Bănie, iar oltenii sunt foarte inventivi! Grupul Control RAT Craiova îi ajută pe craioveni să-și păstreze și banii de bilet, dar și banii de amendă!

Grupul Control RAT Craiova nu are o eficiență de 100%, este normal. Cineva trebuie să o încaseze, până să afle și ceilalți. De fapt, cineva trebuie să o achite. Există și situații în care oamenii postează un avertisment, chiar dacă nu circulă în acel moment cu autobuzul. Din postările găsite pe grupul salvator, reiese un lucru: inamicul numărul unu al membrilor este Aurel sau Aurică, el și brigada lui.

Aurel este un bărbat, cu funcția de controlor RAT, cel mai probabil. Nu știm sigur dacă este numele real sau așa este alintat, dar nu este cel mai iubit om despre care se vorbește pe grupul Control RAT Craiova. De fiecare dată când acest personaj negativ din basmele membrilor își face apariția pe traseu, începe treaba palpitantă. Fă-i poză, explică unde se află și spune-le colegilor de grup dacă este însoțit. În același colectiv de pe Facebook se discută și despre personajul „Roșcata”. Probabil o doamnă roșcată cu aceleași atribuții ca ale lui Aurică.

Elevii au găsit și ei o soluție să scape de amenințarea lui Aurică!

Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dolj au avut, marți, o întâlnire cu viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, și administratorul public al orașului, Sorin Manda, cerându-le acestora să îi sprijine în demersul lor de a obține gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale RAT. Elevii au strâns și 6.000 de semnături în acest sens.

Foto: Control RAT Craiova

Votează cel mai frumos cartier din Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0