Copii fugiti de acasa desculti si in pijamale

O femeie si-a luat cei doi copii si a fugit de acasa din cauza concubinului agresiv! Barbatul risca inchisoarea!

O gorjeanca din Plopșoru a fugit de acasa cu cei doi copii dupa ce iubitul ei i-a batut pe cei mici. Minorii au scapat de bataile concubinului mamei si au reusit sa fuge desculti si in pijamale, in seara de 18 ianuarie.

Judecătoria Târgu Jiu a emis pe 25 ianuarie un ordin de protecție împotriva individului, care riscă acum închisoarea.Barbatul fiind beat, i-a batut pe cei doi copii, dupa ce acestia tineau ascuns un telefon pentru a vorbi cu tatal lor natural. Suparat, barbatul, l-a lovit pe unul dintre minori in cap si in zona coastelor. Femeia a sarit sa-i apere pe cei mici si l-a imbrancit pe agresor. Gorjeanca a fugit cu cei doi copii desculti si in pijamele noaptea, prin zapada. Pe drum s-au intalnit cu tatal lor, care i-a luat in masina. Concubinul bataus nu a ezitat sa-i dea femeii un pumn in fata chiar de fata cu politistii. Mai mult, a amenintat-o cu moartea si ca-i da foc la casa.

Pe numele agresorului s-a intocmit dosar penal, dar si interdictie de a se apropia de casa femeii. Daca nu respecta ordinul de protectie, risca inchisoarea de la o luna la un an.

Intra si vezi:h VIDEO! Pont la jaful de la banca: atacatorul are cei 7 ani de-acasă!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *