fbpx

Copii fugiti de acasa desculti si in pijamale

O femeie si-a luat cei doi copii si a fugit de acasa din cauza concubinului agresiv! Barbatul risca inchisoarea!

O gorjeanca din Plopșoru a fugit de acasa cu cei doi copii dupa ce iubitul ei i-a batut pe cei mici. Minorii au scapat de bataile concubinului mamei si au reusit sa fuge desculti si in pijamale, in seara de 18 ianuarie.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Judecătoria Târgu Jiu a emis pe 25 ianuarie un ordin de protecție împotriva individului, care riscă acum închisoarea.Barbatul fiind beat, i-a batut pe cei doi copii, dupa ce acestia tineau ascuns un telefon pentru a vorbi cu tatal lor natural. Suparat, barbatul, l-a lovit pe unul dintre minori in cap si in zona coastelor. Femeia a sarit sa-i apere pe cei mici si l-a imbrancit pe agresor. Gorjeanca a fugit cu cei doi copii desculti si in pijamele noaptea, prin zapada. Pe drum s-au intalnit cu tatal lor, care i-a luat in masina. Concubinul bataus nu a ezitat sa-i dea femeii un pumn in fata chiar de fata cu politistii. Mai mult, a amenintat-o cu moartea si ca-i da foc la casa.

Pe numele agresorului s-a intocmit dosar penal, dar si interdictie de a se apropia de casa femeii. Daca nu respecta ordinul de protectie, risca inchisoarea de la o luna la un an.

Intra si vezi:h VIDEO! Pont la jaful de la banca: atacatorul are cei 7 ani de-acasă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0