-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Copiii oltenilor, bolnavi de Covid!

Mai mulți minori din Mehedinți au ajuns în spital după ce au fost confirmați cu varianta Delta!

Au fost raportate din ce în ce mai multe cazuri de SARS-CoV-2 în România, dar și în regiunea Olteniei. Multe dintre acestea se regăsesc în județul Mehedinți, chiar în rândul copiilor. De asemenea, pe lângă tulpina clasică de Covid, trei copii au fost confirmați pozitiv cu varianta Delta. Aceștia se află internați la Spitalul din Orșova.

La nivelul județului Mehedinți, 47 de persoane sunt infectate cu Covid-19, iar aproape jumătate dintre ele sunt internate în spital, potrivit tvr-craiova.ro.

În spitalele din Mehedinți sunt internați 23 de pacienți infectați cu SARS-CoV-2, 19 pacienți fiind internați la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, alți patru, în spitalul suport Covid de la Orșova. Totodată, doi pacienți din Mehedinți, internați pe secția ATI a Spitalului Județean, sunt în stare gravă.

Totodată, directorul unității spitalicești din Orșova a precizat că vârsta pacienților internați și tratați în spital este din ce în ce mai scăzută.

foto: psnews.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles