-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Copil internat în stare gravă la Urgențe Craiova din cauza unei petarde

Primele victime ale noului an! Un alt bărbat este într-o situație critică după ce s-a ales cu mai multe traumatisme pentru o distracție temporară

Distracțiile temporare ce le oferă petardele s-au încheiat și anul acesta în mod tragic. La Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Craiova au ajuns, în ultimele ore, 10 persoane, din Dolj, cu răni provocate de aceste obiecte. Între victime se numără și trei copii, dintre care unul cu traumatism la ambii ochi. Potrivit reprezentanților SCJU Craiova, copilul cu răni la ambii ochi este în stare gravă.

„Un copil de 13 ani a ajuns recent la UPU cu traumatism la ambii ochi. Acesta va fi internat la Oftalmologie. Ceilalți doi copii, precum și șase dintre adulți, au fost eliberați la domiciliu, după ce au primit tratament în ambulatoriu, cu recomandarea de a reveni pentru reevaluare”, a precizat Cristiana Geormăneanu, directorul medical al SCJU Craiova, potrivit Reporter24.

Internat în spital a rămas și un bărbat din Filiași, adus în stare gravă de la o unitate sanitară din Gorj. „A fost investigat și a primit primele îngrijiri medicale în cursul nopții la SJU Târgu Jiu, apoi transferat la SCJU Craiova cu diagnosticul: politraumatism prin explozie (petardă); traumatism craniocerebral acut mediu; traumatism maxilo-facial cu multiple fracturi faciale; traumatism forte ochi drept; fractură deschisă ambele oase antebraț stâng. Este conștient, stabil, dar grav. Primește îngrijiri complexe și este monitorizat de către o echipă multidisciplinară de medici specialiști ORL, oftalmologi, specialiști chirurgie oro-maxilo-facială, neurochirurgie, ortopedie”, a mai spus Geormăneanu.

Horoscop 2022: Ce le este pregătit zodiilor în acest an!

O femeie a furat mâncarea copiilor de la un Centru din Cărbunești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles