fbpx

VIDEO: O copilă de 8 ani a fost bătută și umilită de 2 fete când se juca în parc

Imagini revoltătoare: fetița a fost urmărită până în scara blocului!

Al treilea dosar deschis de IPJ Gorj, în ultimele două săptămâni,care vizează delincvența juvenilă. De data aceasta victima este o fetiță de 8 ani din Motru ce a fost bătută și umilită în mijlocul zilei de două minore de 11 ani. Imaginile violente au fost postate pe Facebook, iar IPJ Gorj a deschis o anchetă.

Copila se juca în parc când cele două fete au venit la ea și au luat-o la bătaie. Deși a început să plângă și să le roage pe cele două să o lase în pace, calvarul a continuat. Pe imagini se vede cum victima încearcă să fugă de agresoare și se ascunde într-o scară de bloc, însă este bătută și acolo. Imaginile au fost filmate de una dintre prietenele agresoarelor. Însă la scurt timp au ajuns și în atenția polițiștilor. VIDEO AICI

,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut în data de 12.09.2020. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, se arată în comunicatul IPJ Gorj, potrivit libertatea.ro.

ZERO la Covid! Prima zi fără vreun pacient pozitiv, în Dolj

Viitorul-Craiova: notele alb-albaștrilor!

Candidatul PSD la Primăria Goiești, Gheorghe Corbeanu: „Voi sprijini mediul de afaceri și voi crea noi locuri de muncă”

10 zodii de femei cu care bărbaţii nu vor să se însoare

Bergodi: „Mi-ar fi plăcut dacă eram în Europa!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0