fbpx

Știm ce va spune Papura la conferința de presă!

Craiova – Honved se joacă joi, de la ora 19:15. Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură va prefața astăzi, de la ora 16:30 meciul, în cadrul conferinței de presă obligatorii.

Am făcut un exercițiu de imaginație și iată ce declarații ne-au ieșit:

Intro Corneliu Papura: „Ne așteaptă un meci greu cu Honved. (propoziție menită să ofere back-up în urma unui eșec – ratarea calificării – ori să facă și mai valoroasă victoria). Ați văzut și în meciul tur că e o echipă bine organizată, care stă bine în defensivă, cu un antrenor italian, o echipă agresivă. (finalul frazei are menirea de a ridica la fileu întrebarea referitoare la jocul dur, din tur, al maghiarilor)”.

Întrebări: 1. Aveți indisponibili?

Fapt care dă prilejul introducerii în discuție a meciurilor din 3 în 3 zile, invariabil a oboselii acumulate: „Sunt probleme de efectiv, pe lângă accidentările vechi pe care le știți: Koljic și Gardoș. E normal să apară, întrucât se resimte oboseala, jucăm din 3 în 3 zile. Avem trei meciuri în ultima săptămână / ultimele 7 zile. Sper să recuperăm dintre jucători până la ora meciului. Vom vedea la ultimul antrenament. Mă voi consulta și cu medicul. Îmi doresc să fiu inspirat și să trimit în teren cel mai bun 11. Cei care vor intra vor da totul pentru calificare”.

2. Meci dur în tur?

Ați văzut și dumneavoastră. A fost un meci fizic, am ieșit cu capete sparte. Un meci de uzură.

3. Nu ați primit gol în ultimele 3 meciuri… (nu e o întrebare, ci mai degrabă o ridicare la fileu)

Este adevărat, echipa s-a omogenizat, am mai rezolvat din problemele defensive. Însă nu vom juca la adăpostul egalului din tur, vom ataca, vom juca pentru calificare. (și, invariabil): trebuie să fim concentrați, să facem un meci bun, să ne calificăm (construcție ce poate fi repetitivă de-a lungul declarațiilor, sub diferite forme).

4: întrebare despre gazonul de pe Oblemenco, pe cine va avantaja:

„Ambele echipe joacă pe același teren, nu e un avantaj ori dezavantaj pentru niciuna dintre echipe”. Cu varianta / adăugirea: „Noi vom fi echipa care construim, echipa activă, deci poate fi un discomfort pentru noi”.

5. cum veți aborda jocul?

Trebuie să fim concentrați, să facem un meci bun, să ne calificăm (v-am zis că e o construcție repetitivă). Nu vom juca la 0-0 (că doar nu vrem să îndepărtăm fanii de la stadion). Vom ataca (un lait-motiv ce le place conducătorilor).

6 sunteți pregătiți de lovituri de departajare?

Am exersat la antrenamente (nimic nu a scăpat, meciul a fost pus la punct în cele mai mici detalii). Dar sperăm să nu ajungem acolo, pentru că, până la urmă, este o loterie, și să tranșăm calificarea în 90 de minute regulamentare.

7. (e posibil ca cineva să-și aducă aminte de meciul de Cupă Alro Slatina – Vaslui, cel mai important joc din cariera lui Papură, potrivit propriei declarații). Aveți noroc la lovituri de departajare, ați eliminat Vaslui?

Da, ce meci! Dar niciun joc nu seamănă cu altul. Repet, suntem pregătiți de orice.

8. Îi veți determina pe suporteri să vă scandeze numele la finalul meciului?

(O placă falsă): Suporterii te aplaudă ori te contestă în funcție de rezultat. (placa e falsă, pentru că aceia sunt suporteri de rezultat). Eu sufăr și mă bucur la fel ca ei. Sper să ne bucurăm în final toți.

9. despre calificarea celor de la CFR Cluj?

Nu am văzut meciul, dar mă bucur pentru CFR Cluj. Este un imbold și pentru noi. Trebuie toți să aducem cât mai multe puncte pentru fotbalul românesc.

În 3 minute poți să citești și: Universitatea Craiova, datoare lui Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru a pus ochii pe un portughez

 „Academia de Politie – film horror cu repetitie”

Gheorghe Dincă nu va fi condamnat la închisoare pe viață

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0