-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Papură a găsit vinovatul după Craiova – Sepsi 0-0!

În direct, Ionel Dănciulescu a susținut că Mihai Rotaru ar trebui să ia în calcul înlocuirea actualului antrenor al alb-albaștrilor.

Corneliu Papură consideră că remiza cu Sepsi se datorează în mare măsură suprafeței de joc care nu a fost deszăpezită la timp. „O primă repriză în care terenul și-a pus amprenta asupra spectacolului. A fost hazard. În repriza a doua am avut 2-3 situații de poartă. Per-ansamblu este un rezultat echitabil”, a spus Papură. Antrenorul oltenilor a insistat pe factori colaterali gen vreme, suprafețe de joc, după prestația groaznică a elevilor săi: „Să sperăm că terenurile pe care vom juca nu vor afecta integritatea jucătorilor. Sperăm că ele vor fi practicabile, iar spectacolul fotbalistic să fie cât mai bun. Vom vedea atunci cum va fi meciul cu Astra, cum va fi vremea, cum va fi terenul. Să vedem ce putem alinia. Trebuie să ne adaptăm terenului și să câștigăm”. Despre eliminarea lui Screciu, antrenorul Papură a spus: „Nu pot să-mi dau seama cum a luat Screciu roșu, din poziția în care eram”.

Danciulescu spune că se impune destituirea lui Papura dupa Craiova – Sepsi 0-0

Aflat în platoul DigiSport, Ionel Dănciulescu a spus: „Craiova are nevoie de un antrenor cu experiență, care să poată transmite mesaj jucătorilor”.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, întâlnirea de pe Oblemenco, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Craiova înzăpezită: al treilea meci la rând fără gol marcat!

Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a prelua Craiova din această iarnă!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles