fbpx

Câte cazuri de Coronavirus are Doljul în rândul elevilor și profesorilor!

13 unități de învățământ afectate de COVID-19!

Virusul nu a mai putut opri educația, astfel oficial școala s-a deschis pe 14 septembrie în toată țara. Ei bine, potrivit Prefecturii Dolj s-au înregistrat 16 cazuri de infectare cu Coronavirus în unitățile de învățământ din Dolj. În această statistică nu sunt incluși și elevii Liceului Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, care aparține de MAPN. Aici au fost raportate, până acum, 9 cazuri.

Este vorba de zece elevi, toți de la școli și licee din Craiova și 6 profesori, dintre care unul de la școala din Celaru. Colegiul Național Carol I Craiova (1 elev care nu a mers la școală), Șc. Gen. Mircea Eliade Craiova (1 care nu a mers la școală), Liceul Petrache Trișcu Craiova (1 care nu a mers la școală), Colegiul National Frații Buzești Craiova (3 – doi nu au mers la școală), Șc. Gen. Sfântul Gheorghe Craiova (2 frați), Colegiul National Ștefan Velovan Craiova (1), Lic. Henri Coanda Craiova (1).

În privința cadrelor didactice, este vorba de câte un profesor de la: Seminarul Teologic Ortodox, Gradinița N.Romanescu Craiova, Lic.Tudor Arghezi Craiova, Școala Generală Celaru, Lic. Energetic Craiova și Colegiul National Frații Buzești Craiova. Niciunul dintre aceștia nu a frecventat colectivitatea. În urma cazurilor, cursurile din cinci clase au fost suspendate în cinci unitți: Frații Buzești (1 clasă), Sc. Gen. Sf. Gheorghe (2 clase), Lic. Henri Coandă (1 clasă) și CN St. Velovan (1 clasă).

Sursa foto: digi24.ro

VIDEO: Scandal de proporții în inima Olteniei, 6 persoane au fost internate în spital!

Mititelu pierde o parte din FCU Craiova!

Perla Craiovei, gata să facă senzație în curtea lui Becali!

Lucian Săuleanu: „Nu mi-e frică să mă bat cu ei! Suntem pregătiți să îi înfruntăm direct!”

Lucian Săuleanu: Vom rezolva problema mobilității urbane pornind de la bază


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0