fbpx
-1.2 C
Craiova
joi, ianuarie 28, 2021

Exclusiv: Muncitoare de la uzina Ford, suspecta de coronavirus!

Tensiunea a atins cote maxime astăzi la Ford, după ce prin fabrica a inceput sa circule informatia ca o colega de serviciu e suspecta de coronavirus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Astăzi, la uzina Ford Craiova a fost forfotă mare și continuă să fie. O femeie de pe secția montaj este suspectă de coronavirus. Panica s-a instalat la toate nivelele, mai ales că, potrivit informațiilor 3minute.net, cei din conducere au aflat de caz de la spital și nu din interiorul fabricii. Între timp, după ce femeia a fost testată la cabinetul din incinta uzinei, a fost luată cu izoleta și dusă la Spitalul Victor Babeș din Craiova, sustin sursele noaste.

Evenimentul s-a petrecut în prima parte a zilei, iar oamenilor de pe tura 1 nu li s-a comunicat nimic legat de acest caz. Unii dintre ei apreciau că interesul conducerii este să fie ținut sub tăcere, ca să nu se panicheze lumea din uzină. Abia cei din tura a doua au primit o informare din partea conducerii cu privire la cazul femeii.

Dacă femeia va fi găsită pozitivă cu coronavirus, situația devine alarmantă în Bănie, având în vedere că în fabrica americanilor lucrează peste 6.000 de olteni. Ford a redeschis uzina la data de 4 mai, când s-a lucrat la jumătate de capacitate și plănuia ca până la finalul următoarei luni să reintroducă trei schimburi.

Punct de vedere oficial Ford Craiova:

„ Va confirmam că unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford din Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Este vorba despre o angajată, care a fost testată pozitiv la o clinică privată din Craiova și care acum se afla sub supraveghere medicala la spital, unde este testată din nou.

Am notificat imediat angajatii care au fost in contact apropiat cu angajata noastra si le-am cerut acestora sa ramana in izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Sănătatea si siguranta angajaților este principala noastră prioritate.

Am urmat in totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu si in apropierea persoanei infectate.

Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19.”

Ford Craiova a stabilit un set de reguli în lupta contra COVID 19:

1. Orice persoană care intră într-un sediu Ford va fi nevoită să poarte o mască de faţă furnizată de companie, precum şi o vizieră, pentru anumite posturi de lucru din producţie, acolo unde nu se poate respecta distanţarea socială;

2. Tuturor persoanelor care intră într-o unitate de producţie Ford le va fi verificată temperatura corporală cu dispozitive de scanare ce respectă reglementările şi restricţiile locale sau naţionale;

3. Completarea zilnică a unui formular online de autoevaluare a sănătăţii, care confirmă starea de sănătate şi faptul că angajatul este apt de muncă înainte de a intra într-o unitate Ford;

4. Reorganizarea zonelor de lucru pentru a asigura respectarea instrucţiunilor privind distanţarea socială şi revenirea treptată la lucru pentru a reduce fluxul de angajaţi din sedii.

5. Compania le va oferi tuturor angajaţilor echipamente de protecţie personală, „truse de îngrijire”, la locurile lor de muncă. Acestea includ măşti pentru faţă, un termometru reutilizabil şi alte obiecte de igienă.

În 3 minute poți să vezi și: Poveste dintr-un spital COVID din Oltenia: hărțuire sexuală în pandemie!

Doi olteni și bebelușul lor, morți într-un accident cumplit!

VIDEO! Lola Taylor promite sex celui care va descoperi leacul pentru coronavirus!

Vrem suporteri pe stadion! Cum să faci spectacole cu 500 de oameni, dar să joci cu tribune goale!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Exclusiv: Muncitoare luată cu izoleta din uzina Ford!
Article Name
Exclusiv: Muncitoare luată cu izoleta din uzina Ford!
Description
Tensiunea a atins cote maxime astăzi pe tura 1, după ce o lucrătoare a fost ridicată cu izoleta, fiind suspectă de coronavirus.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,315FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Exclusiv: Muncitoare luată cu izoleta din uzina Ford!
Article Name
Exclusiv: Muncitoare luată cu izoleta din uzina Ford!
Description
Tensiunea a atins cote maxime astăzi pe tura 1, după ce o lucrătoare a fost ridicată cu izoleta, fiind suspectă de coronavirus.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo
0Shares
0