fbpx

Coronavirusul a ajuns și la echipa Craiovei!

Sportul craiovean nu este imun la COVID-19: cazul a fost confirmat!

Bănia nu a ținut piept coronavirusului la un nivel de top, dar sportul craiovean nu s-a lovit de noul virus ce a ajuns să deranjeze la nivel mondial, cel puțin până acum. Dacă echipa de fotbal nu a avut probleme nici după ce a jucat o echipa la care s-au depistat infectați, handbalistele de la SCM nu se pot bucura de același lucru.

Potrivit prosport.ro, una dintre jucătoarele de la SCM Craiova, Adriana Gabriela Crăciun Ţăcălie, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, după controlul efectuat ieri de întregul lot al echipei. Handbalista de 31 de ani a fost achiziţionată chiar în această vară de la Măgura Cisnădie şi se află în izolare la domiciliu.

Originară din Slatina, Adriana Crăciun evoluează pe postul de inter dreapta și a mai evoluat în carieră pentru formații precum Oltchim, Oţelul, Buducnost, Corona Braşov şi în Franţa, la Fleury.

Vestea infectării a venit chiar după ce antrenorul echipei s-a operat. Bogdan Burcea a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. Tehnicianului i-au fost implantate doua stenturi, pentru că risca să facă un infarct miocardic.

În 3 minute poți să vezi și: Avem certitudinea: Universitatea Craiova ia campionatul!

 Totul pentru titlu: vine Tamaș!

 Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0