fbpx

Coșmarul lui Papură: „Dacă te duci la prostituate, la fel zici”

Corneliu Papură a știut despre ce vorbește înainte de CFR Cluj – Rennes! Reacțiile de la finalul partidei au fost halucinante!

Chiar dacă a avut doi oameni în plus timp de 36 de minute, CFR Cluj abia că a ținut de rezultatul căpătat în urma unei execuții de senzație a lui Deac. Românii au obținut o victorie importantă, scor 0-1, în fața francezilor de la Rennes, dar jocul a lăsat de dorit. Chiar Corneliu Papură, secundul lui Pițurcă la Craiova, s-a declarat fan al formației din Ligue 1, motivând că jocul clujenilor nu este unul prea strălucit. Declarația lui Papi AICI.

Din păcate pentru dorințele lui Papură, Rennes a pierdut într-un mod catastrofal, dacă ne referim strict la joc. Secundul Craiovei devenise cunoscut în rândul suporterilor atunci când declara că nu privește anumite meciuri pentru că se joacă la o oră destul de târzie. CFR și Rennes s-au duelat începând cu ora 22:00.

„Dacă cineva merge la prostituate la fel zice, că și-a făcut treaba”

Declarațiile aproape halucinante au apărut imediat după finalul partidei, atunci când oficialul clujenilor, Bogdan Mara a intrat în direct la Telekom Sport.

Avem şase puncte in Europa League. Nu cred ca ne nemulţumeşte. Noi suntem Barcelona, Real Madrid, fotbalul romanesc? Performanţa e o victorie, cele trei puncte importante pentru CFR Cluj şi pentru România. Cu asta trebuie să rămânem cu toţii şi să fim bucuroşi. Dacă ne băteau cu 3-0 eraţi fericiţi? Chiar nu înţeleg”, a declarat Mara la Telekom Sport.

Invitat în cadrul emisiunii, Emil Grădinescu, comentatorul TelekomSport a avut o replică destul de acidă la adresa discursului ținut de Bogdan Mara.

Bogdane, dacă cineva merge la prostituate la fel zice, că și-a făcut treaba”, a spus Grădinescu, potrivit prosport.ro .

Oficialul celor de la CFR le-a închis telefonul oamenilor prezenți în studio: „Gata, îmi pare rău că am intrat în direct. Sunt trei puncte mari, ne-am făcut treaba. Dacă jucam fotbal și pierdeam cu 3-0 ce mai ziceam? O seară bună!”

In 3 minute poți să citesti și: Victor Pițurcă: „Stați liniștiți, nu stau mult!”

Dacă învingem e normal, dacă pierdem e catastrofă!”

 Papură nu trădează și așteaptă eșecul lui Dan Petrescu!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Coșmarul lui Papură: „Dacă te duci la prostituate, la fel zici”
Article Name
Coșmarul lui Papură: „Dacă te duci la prostituate, la fel zici”
Description
Corneliu Papură a știut despre ce vorbește înainte de CFR Cluj - Rennes! Reacțiile de la finalul partidei au fost halucinante!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0