fbpx

Cosmin Contra: „Voi vorbi cu Bancu, faţă în faţă!”

Scandalul dintre Bancu și Bradley de Nooijer a ajuns și în atenția selecționerului României!

După ce fotbaliștii, cluburile și oficialii au intrat în acest scandal, Cosmin Contra îi ține partea lui Nicușor Bancu sau, cel puțin, selecționerul încearcă să diminueze dimensiunile acestui conflict.

Voi vorbi cu Bancu când va veni la echipa naţională, faţă în faţă, nu prin telefon. Eu din ce am văzut, chiar şi-a cerut scuze. Imediat după meci, la flash interviu. Dacă ţi-ai dat seama că ai greşit şi ţi-ai cerut scuze mie mi se pare important. Nu, nu l-am sunat pe Bancu pentru a discuta acest subiect. Până la urmă este cuvântul lui De Nooijer împotriva cuvântului lui Bancu. Crezi că mi-ar fi spus mie dacă l-a înjurat?“, a fost reacția lui Contra la Digi Sport Matinal.

Propunere șoc a lui Piți pentru Contra: „Naționala nu are așa ceva!”

Toți antrenorii care s-au succedat în Bănie, până la venirea lui Pițurcă, l-au forțat pe Nicușor Bancu pe postul de fundaș stânga. Să rămână în cărți pentru națională, a fost argumentul. Piți l-a reprofilat în mijlocaș central, lâsându-l pe Vătăjelu pe bandă. Și a explicat: „Naționala nu are mijlocași centrali de valoarea lui Bancu. Contra are de câștigat că-l folosesc pe Bancu pe mai multe posturi. Contra are în Bancu un jucător polivalent, pe care-l poate folosi în diferite poziții”.

În 3 minute poți să vezi și: Suporterii exultă! Decizie finală în cazul „gazonul de pe Oblemenco”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0