fbpx

Cosmin Contra: „Dacă va continua așa, mă obligă să-l chem la națională”

Antrenorul echipei naționale, Cosmin Contra, și-a spus părerea despre partida dintre Craiova și Viitorul, dar a vorbit și despre numărul fotbaliștilor care pot merge sub tricolor!

Cosmin Contra a asistat din tribune la cel mai frumos meci al acestui sezon, Craiova – Viitorul, scor 3-3. Selecționerul României a rămas plăcut impresionat de fotbalul practicat de cele două echipe.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

„Poate cel mai frumos meci din campionat. Am văzut un meci cu multe goluri, ocazii, ritm, agresivitate, două echipe scurte, care au jucat un fotbal plăcut. Două echipe care joacă și încearcă să joace fotbal, au jucători care se pretează la un astfel de joc. A ieșit un joc foarte frumos din toate punctele de vedere” , a spus Contra la finalul partidei.

Oltenii sunt în atenția lui Cosmin Contra!

La finalul partidei, Contra a rămas cu o impresie foarte bună și a spus că poate convoca 9 fotbaliști din cei care s-au aflat pe teren. Universitatea Craiova a avut doar doi jucători selecționați la echipa mare a României, la ultimele două partide disputate de tricolori.

„Băluță trebuie să continue de aceeași manieră și dacă va continua așa e clar că mă obligă să-l chem la echipa națională. Mie mi-au plăcut toți jucătorii care sunt în vizor pentru echipa națională. Sunt vreo 8 sau 9 jucători. Și Ianis și alți jucători de la Viitorul și de la Craiova”

Pentru următoarele meciuri, Știința poate trimite mai mult de doi fotbaliști la lotul echipei mari, ținând cont de forma jucătorilor. Mitriță și Bancu au arătat deja că sunt utili pentru România, dar și Băluță se pare că l-a impresionat pe selecționer. În afară de cei trei, Craiova mai are fotbaliști care pot fi importanți pentru Contra.

Florin Gardoș s-a întors în țară cu speranța că poate reveni la echipa națională. Dacă fundașul o să scape de problemele medicale și va prinde minute în tricoul Universității, poate fi o variantă foarte bună pentru Contra. Un alt fotbalist din Bănie i-a luat ochii selecționerului. Vlad Screciu l-a impresionat pe antrenorul echipei naționale, după ce a avut prestații foarte bune în tricoul României U19. După acele meciuri, tehnicianul tricolorilor a declarat că nu îi este frică să cheme la lot jucători tineri cum este Screciu.

Citește și: Fanteziștii! Craiova – Viitorul, probabil cel mai frumos meci din campionat!

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0