16.4 C
Craiova
sâmbătă, iunie 3, 2023

Cosmin Vasile, cuvinte de laudă despre Colegiul Național „Elena Cuza”

Cosmin Vasile: „Mottoul pe care îl aveți – «tradiție și excelență în educație» – este dus astăzi mai departe”

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a participat vineri, 19 mai, la manifestările organizate de Colegiul Național „Elena Cuza“ din Craiova. Colegiul a celebrat 190 de ani de la înființarea instituției de învățământ.

Foști profesori, absolvenți, dar și administrația orașului s-au adunat vineri, de la ora 11, pentru a marca aproape două secole de la înființarea școlii.

Craiova Air Show 2023, spectacol aviatic de cinci ore la Aeroportul din Bănie

Cosmin Vasile: „Trăim un moment cu o importanță aparte”

„Trăim un moment cu o importanță aparte, atât pentru sistemul de educație din județul Dolj, cât și pentru cel național. Colegiul «Elena Cuza» este o instituție de învățământ prestigioasă și vreau să felicit deopotrivă corpul profesoral și elevii de astăzi, pentru modul în care reușesc să consolideze reputația școlii și să continue o strălucită tradiție.

Consiliul Județean Dolj susține domeniul educației atât prin investițiile pe care le realizează. Cât și prin premiile acordate tinerilor care au obținut rezultate deosebite la examenele naționale.

„Mottoul pe care îl aveți – «tradiție și excelență în educație» – este dus astăzi mai departe”

Mă bucur că mulți dintre cei care au beneficiat de recompensele pe care instituția noastră le-a oferit, de-a lungul timpului, sunt colegi de-ai dumneavoastră. Iată că mottoul pe care îl aveți – «tradiție și excelență în educație» – este dus astăzi mai departe. De fiecare dintre elevii Colegiului Național «Elena Cuza» și de remarcabilele cadre didactice de aici”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles