fbpx

Pușcaș i-a pus lui Mititelu briliantul pe făraș!

Florin Costea i-a făcut praf cantonamentul lui Napoli. Scandal cu înjurături și excluderi din lot.

După înfrângerea cu 4-0 în fața unei echipe de liga a treia din Belarus, FCU Craiova încasează un upercut, de data asta din interior. Pe baza unui raport întocmit de Nicolo Napoli și aprobat de Marcel Pușcaș s-a renunțat la vedetele echipei, Florin Costea și Mihai Dina.

Clubul craiovean a postat un comunicat: „Jucătorii sub contract Costea Florin și Dina Mihai au fost excluși din lotul echipei mari,fiind puși la dispozitia clubului. Decizia a fost luata de Președintele Marcel Puscas în urma referatului întocmit de Nicolo Napoli și confirmat de Robert Saceanu.Motivele vizează aspecte disciplinare grave”.

Pentru Gsp.ro, Pușcaș a explicat: „La propunerea domnului Napoli am luat această decizie pe motive disciplinare. Au înjurat coechipieri, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte față de staff. Nu vreau să detaliez. De bătut nu s-au bătut cu nimeni”.

Mihai Dina a ripostat pe facebook: „Apropo de fotbal și de FC U Craiova. Nu există motive de indisciplină. E doar plăcerea unora să nu mai fim la echipă. Primesc multe mesaje și oamenii trebuie să știe adevărul. Numai bine”.

FCU Craiova este într-un stagiu de pregătire în Antalya, unde a jucat patru meciuri amicale, două dintre ele cu echipe de juniori. Rezultatele de până acum: 1-1 cu Vorskla Poltava U21, 3-1 cu Ripensia, 1-0 cu Arsenal Tula U21 și 0-4 cu Ruth Brest, echipă ce a evoluat sezonul trecut în liga a treia din Belarus, nu sunt liniștitoare pentru fanii care cer promovarea în B. Excluderea celor două vedete poate, de asemenea, să aibă repercursiuni asupra obiectivului.

Te poate distra: Hoțul era atât de beat, că jandarmii l-au descarcerat!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0